Zehraak Lavinia_ Huy değilde kocamın da benim gibi dışarıyı sevmesini isterdim, boş zamanlarımızda daha fazla gezelim tozalım vs 🌸
Ogretmenhanim Ben ailesinden biriyle tartışinca olaya müdahil olup beni önemsemeyerek surekli arayı yapmaya çalışması onlar cahil vs diyerek olayların üstünü kapatması. Kendi benim aileme böyle yapmıyor. Olayı büyütür genelde.
MarieLaforet Lavinia_ ilgisini tümüyle aktarsın içinden içinden sevmesin dağlara taşlara yaza yaza yaşasın aşkını 😜
MarieLaforet Olivetti ben de aşırı yapışığımdır bir platform olsa kocam da benim hakkımda böyle yazar mı acaba 😂
Miskin Olivetti Burdaki tuzlu su yapıp kocalarını kendilerine bağlamak isteyen çeteye düşman oldun bak şimdi😂😂😂
Olivetti Miskin hep diyorum ben tuzunu fazla kaçırmışım 😂😂😂 zaten 10 kişiden 7si bana düşman cok düşman yaptım 😂😂
Miskin Olivetti Ben orda akıl tutulması yaşıyorum. nekadar tanıyorsun ki düşmanlık besliyorsun😏 Tıssssss😂😂😂
Esmerimmm Lavinia_ çok fazla konuşmayı seviyor aslında konuşkan olması güzel yanında hiç sıkılmıyor ve sürekli güldürüyor ama bazen 😨😨😨
Olivetti Miskin birde birine düşmanlık beslemek için o kişiye cok yoğun duygular beslemelisin …. Yani nasıl ya nasıl 😂 bu kadar mı boşsun 😂 değil mi
Miskin Olivetti Demekki boşlar. 🤷🏻♀️ Ne çektin beeee valla. Şaka bi yana acınası kişiler olarak görüyorum ben. Şimdi bende düşman biriktiriyor muşum bu yazdiklarimla😱😱😂😂
Olivetti Miskin haberin yok mu benim için birisi post açtı burada sevmediğim birisi var diye 😂😅😅😅 bendem nefret ediyormuş …. Bende cok üzüldüm ama 2 Saniye 😂
Redrouge Eşimle alışveriş resmen işkence. Ben mağazaya girdiğim gibi alıp çıkarım . Ama eşim örnek vereyim markette skt, içerik, fiyat karşılaştırmasi iviri ziviri her şeyini inceler öyle alır . Onunla alışverişte çok yoruluyorum .