Miyav ahaha geçen adetim gecikince ödüm koptu🤣🤣🤣 prezervatif vardı 2 tane idare ettikde onunla aldım bugün valla 🤣🤣🤣

Anna_karenina1 valla sağlık ocağından aldığım oyle duruyor 12 tane vermişti ebe 2 su kullandık öylece duruyor
    Eşim sevmiyor gericcekilme ile ilerliyoruz sukur iyi geldik bu zamana kadar kızım 1 yasinda olmak üzere zaten 😁

Anna_karenina1 burda kadın de erkek de rahatca alan goruyorum .farketmez aslında ama cogu kişi cekiniyor .hele ki Türkiye de .burda kac kere gordum rossmann da üzerini okuyolar ediyorlar rahatca hatta calısana biseyler soran bile gorduk ve tabiki gizleye gizleye alan da .korunmak ayıp degil ya .keske herkes üzerinde dursada böyle dısarda orda burda bakılmayan cocuklar olmasa ,asıl bu utanç verici bence . bu kamu spotudu gibi oldu ama prezervatif alırken çekinmemeye calısın😂

Rouge bende aynısını düşünüyorum esim utanıyor bn utanmıyorum sanki onlar almıyor 😆

Eşimm alır mahalle marketine gitmeyz uzak bi yere gideriz alırız 😃😃

Anna_karenina1 fiyat konusunda pek bakmam sadece prezervatif değil kayganlaştırıcı masaj yağı falan en çok Migros, gratis vs. Alırız 🌸