Amannebileyim Allah aşkına bu reglin bitmesi için ne yapabilirim normalde 5 gün olurdum bu sefer 5. Günde kanamam bitti ama hâlâ leke geliyor bir türlü bitmiyor
Ysmn34 Amannebileyim bu ay benim öyle oldu normal de 5 günde biter 13 gün sürdü lekelenme doktora gittim problem yok dedi doğum kontrol hapı kullanıyorum o yapmış
Amannebileyim Eylem_01 Valla canım 7 günde tamamen bitse ona da şükür bugün 8. Günüm ve hâlâ leke geliyor
Amannebileyim Ysmn34 Ben de bu reglimde başladım doğum kontrol hapına 8. Hapını içtim bugün ondan mı oldu acaba ped kullanmaktan tahriş oldum kaşınıyor her yerim 😂
Ysmn34 Amannebileyim normalde ben 8 yıldır kullanıyorum hiç olmadı bu ay oldu ilk defa doktor hap yapmış olabilir dedi yasmn kullanıyorum olmazsa öteki ay aynı olursa yaz al dedi birde ben corona aşısı oldum 2 doz adet 2 ay 2 günde bitti Benim aklıma o da geliyor
Amannebileyim Eylem_01 hiç olmazdı canım geçen ay düşük yaptım onun üzerine ilk reglim ondan mı böyle oldu yoksa bu ay doğum kontrol hapı kullanmaya başladım ondan mı oldu bilemiyorum
Amannebileyim Ysmn34 ben de Qlarisita kullanmaya başladım adet düzensizliğim vardı doktor vermişti bebek düşündüğümüz için kullanmamıştım