Adrienne Alyans takarmısınız? Yoksa olmasa da olur diyenlerden misiniz? Ben alyans takmayı sevmiyorum baget yüzük daha sade ve şık duruyor sizler ne düşünüyorsunuz ? Yani alyans şart mı 🧐
2zlerim Adrienne ay baget ve tek taş bendede bar ikisinide takmayı sevmiyorum alyans en güzeli bronz ve beyaz alyanslar en en iyisi bence benimki de beyaz altın zaten 😍
zarifhanim Adrienne ince ve dümdüz bir alyansım var. Çok severek takıyorum.🌸 Diğer baget ve beştaşlar parmaklarım ince olduğu için gözüme çok abartılı ve kaba geliyor 🥲
Kobranecla Adrienne evliyken altın vs sevmediğim için bütün yüzüklerimi satıp çatır çatır yemiştim pişman değilim 🤣
XDenizX Takarım ve taktırırım 😄 diğerlerinle rahat edemiyorum sanki bi ağırlık hissediyorum sadece özel günlerde takıyorum eve gelir gelmez çıkıyor
Lavinia_ Adrienne tektaş bazen ediyor evde bazı işleri yapınca çıkarıyorum sonra geri takiyorum iş bitince ama alyans hep parmağım da
Ogretmenhanim Anca özel bir yere gidersem takıyorum onda da sadece alyans tek taş ve beş taş var rahatsız ediyor beni sevmiyorum gün içerisinde ya da dışarı çıkarken aklıma bile.gelmiyor takmak
Leeloy Adrienne doğumdan sonra olsa keşke takarım da olmuyor ne beştaş ne tektaş ne alyans😁 4 ay oldu
Adrienne Leeloy el ayak ödemleri oluyormuş çok şükür bende olmadı 😌 ödem arttırıcı çaylarla kurtulabilirsin şişliklerden
Leeloy Adrienne aslında kilo çok verdim ödem de yok diye düşünüyorum ama yine de olmuyor bende anlamadım ya parmaklarım büyüdü yada yüzükleri gerçekten çok küçük almism😁😁