• +18
  • Cilveli olmak

Benim odunda hic anlamaz cilveden cok sinir oluyorum 😠😤neler yaparım umru değil başka adam olsa erir biter biraz odunluk var sanki benimkinde ama bana cok kibardirda çözemedim ben

Merve2_ aynen valla ev tamirini bile yapıyorum. 😊 gecen ikeadan dolap aldık bana sorarak yaptık.

Belmirmir tam olarak ben :) kurulum eşyalarını benim tarifimle yapıyor eşim:)

Merve2_ Bende dün eşime sordum yatakta ateslisin ne istedigini soyluyosun falan ama cilve yapmiyosun dedi bende anlamadim nasıl cilve yapicam

Merve2_ yok vallahi yapmam ☺️Annem öyledir babam evde ampul patlasa anneme seslenir gel değiştir diye ama çok yorulmuş artık herşey kendisinin üzerinde birazda karakteri öyledir ama ben yapamam ya hiç üzerime alınmam yani ☺️

Merve2_ ama çocuksu hareketler değil bu cilve sevdiğin insanı rahat bırakmamak mesela eşin TV izlerken önünden gülerek geçmek televizyon izlemesini sabote etmek bile kimi kişi için cilvedir kendin yakalayacaksin bu cilve meselesini bı anda beklenmedik bi hareket onunla alakalı hiç duymadığı bı iltifat bile cilve olur kapıyı açtığında onun gelişini bı törene çevirmekte bı cilve diğer kısımlara girmiyorum 😁

6 gün sonra

Merve2_ cilve nedir??
      cilve nasıl yapılır kimlere yapılır nasıl yapılır??
      sogukmu yenir sıcakmı ?? bilenler yazsın arkdaslar🤣🤣
      o kadar uzagım🤣

Bende de hiiç yoktur sadece yürüyüşüme derler biraz kırıtarak yürüyorum 🤣 cilveli diyince aklıma gelen kişi sibel can😀

Sedabg yok hayır bi tanıdığımız😄 yaşlı biraz hatta şey der kocanızın 2 bardağı varsa birisini kırın der 😄esra ezmeci kim bilmiyorum

Kavakyelleri aaa buda mi cilve sayliyo😁ben hep yapiyorum ya☺cilveliyim ama nasil cilveli olunur sorusuna cevap veremiyorum🥲tv konusunu diyorum

Peripella maşallah bizde o yolda ilerliyoruz rabbim daim etsin inşallah 🤲🏻🥰