• +18
  • Cilveli olmak

Merve2_ cilve nedir??
cilve nasıl yapılır kimlere yapılır nasıl yapılır??
sogukmu yenir sıcakmı ?? bilenler yazsın arkdaslar🤣🤣
o kadar uzagım🤣

Bende de hiiç yoktur sadece yürüyüşüme derler biraz kırıtarak yürüyorum 🤣 cilveli diyince aklıma gelen kişi sibel can😀

Sedabg yok hayır bi tanıdığımız😄 yaşlı biraz hatta şey der kocanızın 2 bardağı varsa birisini kırın der 😄esra ezmeci kim bilmiyorum

Kavakyelleri aaa buda mi cilve sayliyo😁ben hep yapiyorum ya☺cilveliyim ama nasil cilveli olunur sorusuna cevap veremiyorum🥲tv konusunu diyorum

Peripella maşallah bizde o yolda ilerliyoruz rabbim daim etsin inşallah 🤲🏻🥰

Peripella o da ünlü bir psikolog sizin bahsettiğiniz kişiden ders almış olmalı😂

Merve2_ sen ben misin geçen gün sineklik aldık ben taktım o beni izledi 😄 su şişesinin kapağını acamayan kızlar için omzunda damacana taşıyan kızları uzduler🥺

Merve2_ mesela eşin tv izliyor git kucağına otur öpücük kondur işten geldi veya giderek yapis 👄 uyandıracak misin gir yatağa oynaşarak uyandır herşeyi sen yapma yani evde teksen yap ama eşin varsa yardım işte ama bunu yapsana falan değil aşkım şunu alamadim verir misk veya kavanoz açılmıyor güçlü kollarınla ac falan filan anı sen yakalayacaksın yani

bir ay sonra

Merve2_
      kulagina fisilda
      Mini giyin
      Sexs iste devamli hani ona yonlendirecek egilimde bulun dile getirmeden
      Kivir falan yani