Canoo Artık yavaş yavaş kırışıklıklar ortaya çıkıyor 😊 neler kullanıyorsunuz cilt bakımı için, cildi sıklaştıran kremler önerirmisiniz?
ZRaporu Canoo başlığın bana hitap ettiğini düşünüp hemen tıklamam 😞 bende şurada bekleyeyim de yaşlanmayayım 😜
Bosunadelirmedik Canoo Valla pandemi ciktigindan beri sadece bir kalem bir maskara. Ohhhh coj guzel oldu. Yuzum dinleniyor. Sukur bende kirisik yok. Yas 28 beybi. Her banyoda yuzume uygun yuz yikama jeli kullanirim. Temiz olmasina dikkat ederim. Arada gul suyuyla silerim. Kisin nemlendiririm.
ZRaporu Canoo hiçbir şey eskisi kalmıyor maalesef 🥲 doğanın kanunu tabi bu da. Güzel yaşlanalım bari 😁
Canoo Bosunadelirmedik bendede çok kırışıklık yokta ama yüzüm sanki eskisine göre daha yumuşak. Sıklaştırıcı ürünler arıyorum belki kullanıp memnun kalanlar vardır.
nar1nar Canoo yüz sıklaşması için asidi alınmış buzlu soda küpü sür netten faydalarını oku ben yapıyorum botoks etkili ve doğal şiddetle tavsşye ederim.
Arasemir11 ZRaporu nefret ediyorum 30 a gireceğim düşüncesi bni ürkütüyor nedense bn böyle iyiyim yaa 4yıl sonra çok az kaldı bir yandan diyorum çocuklarım hemen büyüsün bi yandan bakıyorum 30 a ilerliyorum zaman dursun istiyorum ama sanki bna inat dahada hızlı ilerliyor 😤🥺
nar1nar Canoo 34 yaşındayım bana genelde öğrencimisin diyorlar biraz genetik birazda bakım tabi ben sodalı buz küpü sürerim genelde krem olarak Dr murad ve kiehls’in ürünleri kullanıyorum arada gidip temizletiyorum. C vitamini kullanıp 4 lt su içiyorum 🤗🤗🤗🤗
deleted77 Canoo tam olarak 30 um 💃🏼 Çok şükür cildim oldukça iyidir en önem verdiğim konulardan biri ve çok iyi bakarım genel olarak kaliteli ürünler tercih ederim düzenli temizler bakım yaparım burda püf nokta cildimizi iyi tanımak ve ona en uygun olan ürünleri bulmak düzenli olarak kullanmak 💫
nar1nar Canoo canım haftada 3 gün Dr murad peeleng kullanıyorum. Hergün sodalı buz sürüp arkasına de muradın c vitamini tonik püskürtüyorum kuruyunca kiehls’in midnight recovery gece serumu kullanıyorum ve gündüz de herbaderm c vitamini serum kullanıyorum. Mesela iş yerinde yüzümü pamukla temizler o kiri alır tekrar nemlendiririm yatmayı beklemem sürekli temiz tutarım cildimi Yani sabah öğlen akşam🤗🤗
deleted77 Canoo fix lancome absolue serisini kullanıyorum, çeşitli ürün kullanarak cildimi yormam, maske peelingte the ordinary, skinfood, the body shop gibi markalarıda severek kullanıyorum ✨
ZRaporu Arasemir11 dur daha 4 sene varmış bunları düşünme şimdiden 😅 amaaan amma büyüttük şu 30’u gözümüzde 😏 30’a kalan son 1 senemi iyi değerlendirmeliyim 🤩