Derleranacum Baska hastaneye gitmedinmi sebebi araştırılmadımı
14 aylık bebeğim
Bence başka bir doktora gidin araştırma hastanesi gibi biilndik bir çocuk doktoruna gidin yada durumunuz varsa
Hangi sehirdesiniz acaba
Adanayi bilmiyorum ama isterseniz hasta yorumlarına bakarak size doktor ismi bulabilirim
Ogretmenhanim canım randevu ile giriyoruz doktor seçme hakkım yok üniversite hastanelerinde bizim çevrede ne kadar iyi doktor varsa gittim aynı vitamin yazıp yolladılar bilmiyorum endişe duyuyorum 3 gün çok yiyorsa 5 gün bişey yemiyor yediremiyorum
Emzirmiyor musunuz
Derleranacum ilk defa böyle bir şey duydum dönüp tekrar baktim ayina. Allahim sifa versin insallah cocuk endokrinolojiye gittiniz mi? Hangi bölümlerde bakıldı çocuğa cinkoyla düzelecek şey mi bu ya
Derleranacum canım dr.bülentdemircioğlu diye bi doktor var instagramda bilmiyorum işe yararmı iletişime geçin isterseniz alternatif tıp gibi bi yöntem kullanıyor belki bi faydası olur Allah sana bağışlasın şifa versin
Derleranacum bi postta 7.500 oldu artık demişsin anlamadım ki hastalık teşhisi konuşmalıydı
Derleranacum pki onun dışındaki gelişimi nasl cnm
2zlerim bende gördüm onu anlayamadım
Ogretmenhanim hayır sütten kestim
2zlerim demmekki klavyede yanlış yazmışım bazen aceleden yazınca oluyor 6.500 hep sağlık ocağında çıkıyor artık takmıyorum orayı onların tartısı 500 gr fazla çıkartıyor herhangi bir teşhis felan yok gelişim gerilim ve vitamin eksikliği diyip diyip yolluyorlar enerjisi ilaçlardan dolayı iyi yeni yürümeye başladı bilmiyorum bebeğimi görseniz canlı canlı bu nası bebek dersiniz 42.haftada doğum yaptım birde erken doğumda değil gören herkes 5 aylık sanıyor
Grkmgrkm yeni yürüdü el becerisi çok kuvvetsiz ama enerjisi vitaminnlerden dolayı yerinde
Ogretmenhanim 6.500 yazmak isterken 7 yazmışım yani şey klavyeden bazen yapıyorum böyle rakam harf karıştırma
Derleranacum Bebeğiniz bu durumdaysa neden sütten kestiniz ? Tekrar emzirmeyi deneyin inşallah sütünüz gelir. Bebek emdikçe göğüs süt üretimi yapar. Buna inanın ve bebeğinize sürekli emmeyi teklif edin. Göğüs yaraları için emzirme danışmanından yardım alın. Göğüs tutuş pozisyonunuzda bir sıkıntı varsa düzeltir hem süt arttırma ile ilgili bilgi verir. Sütün kalitesini arttırmak için de yediklerinizi gözden geçirmekte fayda var. İnşallah bebeğiniz en kısa zamanda toparlar.🌸
Aynen cocugun ihtiyacı olan şey anne sütü diye düşündüm.bende ama yok emziremem şu an derseniz de formül mama ve ek olarak iştah açıcı vitaminler kullanmayı deneyin