Evleneli 2 ay oldu ama birliktelik olmuyor acı ve korkudan dolayı ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı
Kizlarr😌
Bir_bayan99 kendini kasma rahat bırak kendini düşün ki 2 saniyelik bir şey sonrası çok kolay
Lavinia_ bu kadar zor olması normal değil bence bide tanımadığım biri olsa garip diyeceğim ama önce de sevgiliydik 3 4 sene
Bir_bayan99 bekledikce dahada zorlaşacak sakin ol önce ilk oldugu icin ışık kapalı ve biraz jel kullanın daha agrısız olacak
Bir_bayan99 kendinizi çok kasıyorsunuz o yüzden zorlaşıyor kayganlaştirici kullana bilirsiniz…. Bir Gözünü kapat 10 kadar say ve bitmiş olucak
Bir_bayan99 Nalan senmisin? 😂😂
Semahayat_77 doktor yazdı bı jel. 200 TL verdim faydası da olmadı😒😔
Lavinia_ inşallah 🙃🙄
E_heralde uf ben nalani geçeceğim bu konuda 🤭🤣
Bir_bayan99 😂😂😂 Allah kolaylık versin diyim. Kendinizi kasmamaya çalışın, kasarsanız ağrı yaşarslnlz yani daha çok hissedersiniz ve sonrası için travma olur. Cinsellikten kim ölmüş 😂😂😂 (şaka)Eşinizi de düşünmeniz gerekir bu konuda
Arkadaşım muhtemelen kendini çok kasiyorsun benmde başımdan geçti çok kotu bı durum bu.eger zar patlama işini atladiysaniz kendin önce biseyler dene eşine izin veremiyorsan.
E_heralde doğru söylüyor sunuz 🤭 teşekkür ederim ❤️
Yaylaguzeli ben ne deneyeyim anlamadım ki
Bir_bayan99 bir post okumuştum biryerde hatırlamıyorum kadında yada erkekte bir sorun yokmuş ama olmuyormuş sonra bir doktora gitmişler 1 kaç seyansta gevşemeyi öğrenmiş kadın o gün oteldemi evde mi ne denemisler hemen olmus
Olmayanbiri o seyanslari da arastrdim ücreti biraz fazla geldi bide yaşadığım yerde yok yapılan yer canlı ders gibi yapıyorlar inada guvenemedim😔
Bir_bayan99 ya çok afedersin belki ayiplanicak ama ben bı forumda görmüştüm denedim. önce ince muma peçete sarip prezervatif taktım kendim yavaş yavaş denedim sonra kalın mumla denedim.ben eşime dokundurmuyodum kendimde kontrol olunca sknti olmadı oyuzden.
Yaylaguzeli neden ayiplansin çok. Mantıklı aslında 😌
Bir_bayan99 bir buçuk sene vajinismus yaşadım bu şekilde atlattım psikiyatriye de gittim ama işe yaramadı bende.bu şekilde her gün çalıştım ders gbi hazır olunca eşimle denedim.
Yaylaguzeli deneyeceğim kesinlikle Allah razı olsun çekinmeyip paylaştığın için
Bir_bayan99 ne bileyim 🤭 internette hazır aletler satiliyo ama ben almaya cesaret edememiştim şimdi iki çocuğum var inşallah sizde yenersiniz psikolojk açıdan çok yorucu bı süreç.ben kendimi çok yıprattm bu sebepten.