bitterdelisi24 Kabakcicegi yani niye böyle bi cevap yazdın gercekten ama gercekten anlam veremedim. eşcinsel oldugunu belli etmek istedin içinmi ? yoksa ilgi cekmek ıcınmı. gercekten merak ettim
ZRaporu bitterdelisi24 canım emojilerle ilgili bir durum o bence bilerek yaptığı bir şey değil. iOS işletim sisteminde emojiler cinsiyete göre ama buraya yazarken böyle çıkıyor olabilir.
bitterdelisi24 ZRaporu yo bence bilerek yaptı kendını tanıtmak istedi eşcinselim ben demek istiyoda biliyoruz zaten her yeni gelene belli etmesine gerek yok diye dikkatimi cekti :)
Kabakcicegi ZRaporu ya ben sadece güldüm 😂 bu emojiyi attım oda yukarıda ki post basligiyile ilgiliydi.
Adsizbayan bitterdelisi24 ben bilinçli yaptığını düşünüyorum kimse kusura bakmasın arkadaşın hiçbir postunu yanitlamadim ama burası da insanları rahatça kandirabilecegimiz biryer değil
ZRaporu Kabakcicegi forumun emojisi normal emoji gibi çıkarmadığı için olabiliyor öyle şeyler ya 🤷♂️🤷🏼♀️🤷 ios mu android mi telefonun?
bitterdelisi24 Kabakcicegi bu nasıl bi uslup ya nasıl bi cevap. isteyen istedıne hakaret edeblıyormu @Nietzsche @Panda
Kobranecla bitterdelisi24 arkadaşlar sakin olun arkadaşın telefonundan kaynakli attığı emojiler😁 bazen wp den ateşli kalp atmak isterken ne alakausa sadece yara bandı ve kalp yan yana çıkıyor istediğim emojiyi vermiyor klavyeden kaynakli
Adsizbayan bitterdelisi24 yarası olan gocunur misali nokta atışı yapmışız demekki doğrular canını sıkmış 😁