ızlar bugun eşim 10a kadar mesaiye kalacaktı. Formeni benim ehliyetim yok beni biyere götürürmusun demiş bulunduğumuz yerden 40 dk felan uzaklıkta. Eşim aradi boyle boyle dedi tamam dedim buraya kadar sıkıntı yok. Az önce mesajlaşıyoruz nerdesjn dedim mekan ismi verdi pavyon değil barda değil ama içkili canlı müzikli biyer mekanın sayfasından baktım kızlar dans ediyor felan. Bende olay çıkarttım işte. Eşim de yanlış bisey yapsam sana mekan ismi vermem içerde bile değiliz kıyı tarafında oturuyoruz diyo. Ortamı çek diyorum yanımda adamlar var nasil çekeyim diyo. Bide soruyorum dj varmış orda yok leptoptan çalıyor diyo. 12 den sonra başlıyor oyle dans felan diyo. Lan bi baktım snaplere karılar dans ediyo eşimde kameralara yakalanmış tabi oturuyor ama bisey yapmıyo. Hemen sayfaya yazdım dj saat hangi aralıkta çıktı diye 9 12 dedi yani eşim yalan söylemiş bana… hemen aldım ekran görüntüsü aldim onun öncesi barismistik halbuku pişman oldum bidaha gelmem feln demişti. Bende salak gibi duşa girdim hazırlandım onun için. Neyse kavga ettik işte şimdi arabada oturuyorlar adam dert yanıyormuş. Siz ne yapardınız sinirimden anlatabildim mi derdimi bilmiyorum