Glr_09 bitterdelisi24 ilk şüphelendiyse gidip bakabilirdi gözleyle görürdü içi rahat ederdi en azından böyle düşünce içinde kalmazdı
bitterdelisi24 Kullanici12 herseyı elıne yuzune bulastırmıs zaten. aranızdaki muhabbet nasıl bilmiyorum ama benım ıcın bu baya ileri birsey ben olsam affetmezdim. herkes kendı yoluna derdim. haberin yok , iznin yok .. yaptıgı normal mi şimdi
bitterdelisi24 Kullanici12 sana normalse bize yorum yapmak düşmez🤣 bana anormel geldide dans mans pavyon dıyorsun eskort ordakılerın cogu.. adamların kucagına oturuyo anlamazsın bile..
ketenprenses Sizden habersiz karılı kızlı ortama girmiş ohaaa birde orda dans falan ediyorlardı offf ne dicem bilemedimm
bitterdelisi24 2minikmucize pavyondamı :) kız delimisin paralı masaya oturuyo onlar masaya gelmeleri bile para
2minikmucize bitterdelisi24 yok kız Meyhane vallahi ben de içmişliğim vardır ne başka bir şeyim bilmem de ama eşim zamanında çalıştı bu tür yerlerde meyhanede kulüpte çalışmıştı ben sordum hatta pavyonda gelir demişti