bitterdelisi24 Rouge bu postu acınca ozel konusmadan ayrılmıs bide guzel bi kzında fotosunu atmıs ben buyum dıye :) esımın gözü önünde benle seks yaparmısın dıyo bana 🤣 tobe ya
bitterdelisi24 Akrep gercekten bak ben bu postu acıncada ozel konusmadan ayrılmıs. nerde oturuyosun dıyo kac yasındasın .. yaptıgın sey senı küçük düşürür esını hıcmı kıskanmıyorsun dıyorum.. aslında kıskancm falan dedi tutarsızdı yani
bitterdelisi24 Akrep gercekten rahatsız oldum benmi yanılıyorum blmıyorum ama.. benım bayrampasada oturdumu biliyor demekki oraya yakın bıyer soyluyo bende burda oturuyorum dıyo
Rouge Akrep 😂❤️Anlattıkca daha cok merak ediyorum ama o kendini anlamıs yazmaz artık kaldık mı merakımızla
Rouge bitterdelisi24 hiiiğğğ sappııkkk burdan ona sesleniyorum ne rezil hareketler bunlar🤦🏻♀️🤦🏻♀️ sapık ya🤦🏻♀️Artık yazmaz o kendini anlamıs ama en azından seni rahatsız etmesin artk da
bitterdelisi24 Akrep ya gercekten kadınsa peki ozaman desıfre etmıs olmaz mıyım :) ama sence normal mi bak konuşmayı atım bı kac tane
bitterdelisi24 Rouge ürkütücü degılmi normalmi baksana baska ne fantazi varki dıyo agzımdan laf almaya calısıyo