Merabatelevolee Deleted09 bende de durum aynı tek başına bakmak zor benim eşim 3 aydır yok canım gelemiyor hafta sonu kaçsa gelse bir nebze rahatlatabilirim ama malesef
Merabatelevolee Adamasali olduğu halde yardım alamamakta zormoluyor gerçekten her işin ucundan biz kadınlar tutuyoruz bir ittirmesek ilerleyeceği yok
Adamasali Merabatelevolee aynen öyle valla..zor ama herseyin bi zoru var Allah a hamd olsun ki çocuklarım var isteyipte olamayan o kadar kadın var ki onlar aklıma geldiğinde hep şükrediyorum iyi ki varlar hic pişman değilim valla onlar benim huzurum mutluluğum hayattan tat alisim yaşama sebeplerim…Allah isteyen herkese bu duyguları nasip etsin inşallah kimsenin kucağını bos bırakmasın
Merabatelevolee zarifhanim evladımdan yana asla bir şikayetim yok tek bakmak gerçekten zor eş ayrı bir şehirde olunca annesinde nefes almaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ki bebeklerimize daha verimli olalım yoksa evlat başka bişey başka bir boyut çok şükür her zorluğun arkasında sadece bir gülümsemesi bile içimizi ettirmeye yetiyor ❤️
Merabatelevolee Heka kesinlikle atacak bir yer olmasa kendimizi, daha sıkıntılı olabilir bu durum ama bazen hani oluyor ya daralıyorsun sorguluyorsun ne bileyim öyle işte
Heka Merabatelevolee çok iyi biliyorum anlatmak istediğini,Rabbim acılarını göstermesin, benim kızım şimdi hasta, iyileşse o enerjisine kavuşsada yine eziyet etse😢
Mylove Merabatelevolee Aman canım seninki mecburiyetten yok varken yok olan eşlerde var benim ki mesela takmaz rahatlığına aşırı düşkün 2 çocukla bazen kafayı yicek gibi oluyorum büyüğü 3 yaşında herşeye ağlayan bir çocuk artık çok bunalinca odama gidip kendimi sakinleştirip çıkıyorum yada kendimi deliliğe vuruyorum bağırmaya başlayınca hemen çocukları yanına alıyor beni tek bırakıyor o ara bı sigara kahve yapıyorum sakinlesince aynı rutin devam ediyor bazen afedersin tuvalete gidecek zamanı zor buluyorum çok imrenirim eşine çocuğu bırakıp dışari çıkan kadınlara …
Mylove Bu arada aslında çocuk bakmak değil zor olan yanlız olmak insanı yoruyor eşimin rahatlığı beni çok yoruyor yoksa rabbim herkesin evladına can sağlığı versin
Merabatelevolee Mylove varken sorumsuz olması ayrı dert sanki tek yaptık çocukları biraz anlayış olda anneler daha verimli daha sabırlı daha mutlu olacak amin inş canım
ZRaporu Merabatelevolee bence çok güçlü olduğunu düşünerek kendine telkinde bulun. Evet soğuk kahveler-çaylar,yemekler,az uyku,tuvalet-banyo yapamama bunlar çok sık olur yorar da ama geçici bir zamansa katlanılabilir. Annelik yarı delilik işte.🤷🏼♀️🌸
Ozge49595 Merabatelevolee bende tek bakıyorum bazen arada kaynAnama geliyor ama cok nadir onun genelinde bebeğime,tek,bakıyorum kimse olmasın tek bebegim öpsün yeter o bana
Kasimkahvesi Merabatelevolee ben yanliz bakıyorum oğluma. Babası sadece aksamlari görüyor.. gün boyu ev işi çocukla uğraş derken kendimden feragat ediyorum çoğu zaman..
GeceninKralicesi Merabatelevolee bende tek bakıyorum annem bana cok yakın bi ara kızımı bırakırdım ama özlüyorum sonra zaten 6 ay annemde kaldım kızım 6 aylık olunca ayrıldım şimdi 2 yaşında evde tek basıma ben bakıyorum 30 haftalıkta hamileyim eşim hiç yardımcı olmuyor bazen oturup ağlıyorum😟
papatya_ Merabatelevolee bende tek başıma bakıyorum eşim akşamdan akşama eve gelse bile çocuğu görmediği oluyor ilgilenemiyo cok zor bi çocuk bide bende bazen kayinvalideye bırakıp gidesim geliyor ama çocuğa bakamaz