Handehmtr kız valla sormaaaa. Nasıl üzüldüm yaptıklarına . Ben istediğim perdeyi bile alamadım neymis pahaliymis gitmis tanıdığı perdeciyi öğütlemiş öncesinde bana da tanıdık ordan al diye götürdü beğen istedigini dükkan bizim dedi kaynanam ama ben biseyi beğenince dükkan sahibine ne oluyorsa hemen atladı o çok pahalı bu tarafı da dusun o kdr pahalı alınır mi dedi bana ay ben fiyatını mi sordum sanki kadın bana istedigini al dio ama dükkan sahibi engel oluyor o pahalı diye . Cunku daha önce gidip anlaşmış demekki adamla ben buna seç beğen deyim güya kendimi iyi kaynanan gosteriyim ama sen elini onun pahalılarına uzattırma seçtirme dedi demekki. Ama kendine stor perdesine kdr aldı ben güneşlik aldım 😄😄😄 hahahhaha onun perdeleri benden daha pahalı tuttu bence ve ben eşyalarımı alırken arkamdan gidip oda aldı herseyi ve bizim borcun uzerine eklettirmiş suan ben birsey alalım dediğimde maaşımız borçlara gidiyor deniliyor para yok deniliyor çok sinirlerim bozuluyor valla bak boyle kaynananlar olmaz olsun. Ve biz burda arkasından söylüyoruz sadece yüzlerine yine saygısızlık yaptığımız yok . Daha gecen gün oğluyla tartışmamıza şahit oldu iki gün gecti konunun üzerinden gelmiş bana agzina geleni saydi kapattı bidaha oğlumu sinirlendir bak ben sana neler yapıyorum dedi gelde icinden at bunlari