Ya arkadaş bişeyler paylaşıyorsunuz dert dinliyoruz üzülüyoruz sizi motive etmek için elimizden geldiğince cevap yazıyoruz tenezzül edip bi kelime bile yazmıyorsunuz artık kimseye bişey yazmıcam ayıp yaptığınız resmen sallanmıyoruz o zaman ne anlatıyosun arkadaşım 😒 uygulamayı silicem artık çok sinirlerdim 😤

ya siz iyimisiniz sallamamakla ne alakası var. belki yazdığınız şeyleri okuyor o insan iyi hissediyor ama tek tek dönemiyor size..

Barbie- gayet iyiyim hayırdır sen iyimisin ?? Okuyup cevap vermeyenlerden biride sensin sanırım çok alınmışsın bi beğeni bile yapabilir dimi eli kırılmaz

Barbie- bende ondan bahsediyorum cevapta vermesin beğensin en azından yahu 🤦🏻‍♀️

EmelAlp Öyle canım benim haklısın. kırdıysam yada kızdırdıysam kusuruma bakma lütfen 🌸

EmelAlp sorma yaaa bende o kdr sey yazdım destan şeklinde bi cevap gelmedi amannn ne sinir bozucu bi durum harbiden . Bende yazan kişilerin son cümlesine bile emoji koyup havada bırakmayan insanım ama gördüğüm muameleye bak 😄😄

Armis sanırım en iyisi okuyup geçmek hatta hiç okumamak bunu hakediyor çoğu kişi 😤

EmelAlp bencede saygısızlık. bu konuda cok haklısın mesela bırı uzun uzun yazmıs guzel seyler soylemıs elınden geldıgınce yardımcı olmus…. ne cevap atmıs ne bişey.. post acıyorsan bı zahmet cevaplara da bakcaksın

Akrep işte onuda ayırt edemiyorum insanlık edip üzülüp bişeyler yazıyoruz kadın bizi kaale asla almıyor şaka gibi artık cevap vermeyenlere engeli basıcam postlarına denk gelmemek için

Akrep orda birini engellemiştim orda kalmış aklım 🥲😂