EmelAlp Barbie- gayet iyiyim hayırdır sen iyimisin ?? Okuyup cevap vermeyenlerden biride sensin sanırım çok alınmışsın bi beğeni bile yapabilir dimi eli kırılmaz
Armis EmelAlp sorma yaaa bende o kdr sey yazdım destan şeklinde bi cevap gelmedi amannn ne sinir bozucu bi durum harbiden . Bende yazan kişilerin son cümlesine bile emoji koyup havada bırakmayan insanım ama gördüğüm muameleye bak 😄😄
bitterdelisi24 EmelAlp bencede saygısızlık. bu konuda cok haklısın mesela bırı uzun uzun yazmıs guzel seyler soylemıs elınden geldıgınce yardımcı olmus…. ne cevap atmıs ne bişey.. post acıyorsan bı zahmet cevaplara da bakcaksın
EmelAlp bitterdelisi24 okuyup sallamadığına eminim hatta okumuyordur bile o derece derdini anlatıp seni asla dinlemeyen tipler bunlar
Akrep EmelAlp Ayy bende en çok bununla karşılaşıyorum o yüzden sadece beni muhatap alan insanlara yazıyorum artık
EmelAlp Akrep işte onuda ayırt edemiyorum insanlık edip üzülüp bişeyler yazıyoruz kadın bizi kaale asla almıyor şaka gibi artık cevap vermeyenlere engeli basıcam postlarına denk gelmemek için