2minikmucize Kızlar sizde herşeyi takar mısınız benim gibi hep kötü düşünürüm helede bu corona beni daha bi takıntılı yaptı bide 4 yaş kızım bide 7 aylık bebek olunca daha çok oluştu sizde durumlar nasıl bu konuda gece gece kafayı mı yemiş demeyin🤣
Papatyagelin01 2minikmucize ben de aklımda olumsuz şeyleri aktar dönder akşama kadar bazen kendi kendime söylenirmişim özellikle temizlik yaparken sanki birinden hıncımı alıyormuşum gibi lavaboları vs ovalarken
SuperAnnee 2minikmucize bence çokta takmayın. Yani tecrübe ettim de söylüyorum. O kadar çok takıyordum ki bazen sinir krizleri bile geçiriyordum. Ve şuan baş dönmesi şikayetiyle hastaneye gittim. Emar falan çekildi. Herkes tedirgin oldu. Doktoru habire arıyorlar ulaşamıyorlar falan. Bugün acil hastaneye gitmem gerektiğini söylediler. Başıma neler gelmiş bilmiyorum hala mesela. Hep taktığımdan oldu bunlar. Çok mu gerekliydi taktıklarım? Bende önemli olmadıkları kesindi ama işte olan yine bana oldu. 🤷😕
2minikmucize Laledmrrr ya öyle mi ben sadece bende var sanıyordum 😂güldüğüme bakmayın bazen çok tuhaf oluyorum
2minikmucize Papatyagelin01 etkilemez mi hayattan bir zevk alamıyorsun çok kötü bir durum çok şükür sağlığım yerinde çocuklarımın yakın çevremin fln işte ama gel gör böyle
Armis Papatyagelin01 yarışalım Bn geçerim neetttt 😄 kız ben kendimi anormal sanıyordum hep bu konu sadece bana özel gibi geliyordu sen neleri takıyorsun Mesela
Bi-dal-alirim SuperAnnee merhaba, nasılsınız? Baş dönmeniz için ne dendi? Umuyorum basit bir durumdur🙏
2minikmucize Armis herşeyi eşimi çocuğumu çevreyi mesela şuan korona varya bide çocuklarım küçük Korkuyorum çevredede okula giden çok var atlatamaz diye inançsız bir insan değilim Allah’ın dediği olur ama böyle tuhaf oluyor
Papatyagelin01 Armis kız herşeyi şu niye böyle yaptı bu niye böyle dedi ne kadar olumsuz şey varsa hepsini takarım
bitterdelisi24 2minikmucize hıcbıseyı takmamayı hayat kafama vura vura öğretti🤣 hıcbısyeı takmıyorum hemde hiçbişeyi🥰🥰
2minikmucize bitterdelisi24 aynen biliyorum ama yinede takıyorum çok şey yaşadım takmam gerektiğini öğreten🤣
Rouge 2minikmucize bir seyi en fazla 15 dk kafama takarım o da büyük biseyse hemen geciyor cok sükür böyle güzel bir özelligim var
2minikmucize Rouge aynı eşim oda çok relaks ben uyuyamıyorum takarsam eşin kızar bi lafı var ayıp ama söylüyorum kalbin si*işiyor der Kusura bakmayın argo kullandım ama
bitterdelisi24 2minikmucize bende cok takıyordum o neden öyle dedi bu neden böyle yaptı onu cagırdılar benı neden cagırmadılar onu aradı benı neden aramadı acaba şölemi dedi bölemı dedi… yok benden baska uzulen yoktu :) kımsenın umrunda degil yani :)
2minikmucize bitterdelisi24 aynen benim takıntım ailem üzerine ve böyle arkadan konuşmalara yönelik Ben böyle çok samimiyet kurmam kimseyle Sebebim ise aşırı dedikoducular ve yaş olarak benden büyükler ben 28 yaşındayım genelde buradakiler de 45 40 falan eştim var 30 yaşında ama omunda ağzı gevşek Maalesef hiç arkadaşım yok olsa belki böyle kafam dağılır yani arkadaşım olarak göremiyorum aile apartmanı zaten ben buralı değilim gelin geldim altı sene falan oldu
Kimsemkimimyaw bitterdelisi24 kimse kimsenin umrunda değil biliyomusun valla bak millet herseyi yapyo soyluyo bisey olmamis gbi yapıp devam ediyosa sende öyle yap bidahakine ders al kendin ayni hatayi yapma yani ben oyle yapıyorum ben niye umursayim onlar umursasin oyle gerekti oyle dedim diyorum kendime de geçiyorum amaaaaan bidaha mi gelcez dunyaya en guzel zamanlarımız kafama takip migde ağrısı ile yasayamam😂
Rouge 2minikmucize 😂yok canım ne kusuru söyleyen sen degilsin eşin😂🌸bende önceden öyleydim bilmiyorum artık olgunlastıkca mı astım ama hep belirli bir süre koyuyodum o kadar düsünürdim sonra boşverirdim aklıma gelince engel olurdum şimdi zorlasam takamam kafayı yastıga koydumu uyuyorum düşüncelerin takıntıların anca bize zararı var yararı olsa sabaha kadar takalım da yok işte
bitterdelisi24 2minikmucize işte canım ona çözüm yok konuşurlar.. asla susmazlar.. sen mukemmek bile olsan mutlaka bı kusur blurlar.. mesafe en iysi ozaman en fazla soguk derler.. sma yakın olmaya calıstıkca her lafında bırsey arıyorlar.. tavsıyem kendıne ugraslar bul kendını gelıstır.. arkadas edınmeye calıs.. mesela gun ıcınde suslen puslen cık dısarı hıcbsey yapamasabda dolaş cocugun varsa parka götur