hazanmevsimi24 Oz amcanizmi nasıl oldu bu
Daha once hic tacize ugradiniz mi ?
Hdgvbh evet yukarda anlattim cnm
Betuleymen Hep böyle yaklasmayami çalışırdı nasıl cesaret etmiş pislik
hazanmevsimi24 Pislik herif ablaniza da yapmıştır aynısını . Uykusu ağır diyorsunuz . Ya öz amca nasıl yapar dünyanın sonu gelmiş aklim almıyor. Kaç yaşındaydı iz daha önce böyle birsey sezmismiydiniz a
Mcanizdan
Hdgvbh ablama da yaptigindan eminim ama ablami uyurken kaldir denize at öyle uyanir hayir ilk defa o gün elinde seyi bi yandan oksayip bi yandan bni parmakladi aklim erince kiz olmadimi düşündüm hayatimi zehir etti lanet herif
zarifhanim amin canim benim🙏❤
BademGozlu sen cok güçlusun kimseden korkma🙏
Cilekliturtaa ☹ unut lütfen.. 🙏❤ sen cok guclusun bunlari tek basina yasamak zorunda degildin ustesinden gelirsin destek alabilirisn bu ayip birsey degil❤🙏
Kahvehatunu cok haklisin sanki bizlere kirli kotuymusuz gibi bakiyotlar cogu insan😨☹ bizim bir sucunuz yok illa anlamalari icin onlarindami baslarina gelmesi lazim aman ha allahim lutfen kimse yasamasin bunu bu pis durum insanin hayatini mahvediyir bunu yapan serefsizlerde unutup gidiyor..
hazanmevsimi24 bunun üstesinden gelebiliriz bizler cok gucluyuz destek aldin mi bu konuyla alakali😨🙏
hazanmevsimi24 kişiliğinizi bozmuş pislik . Allah korusun yavrularımızı ne kadar duysakta inanmak istemiyorz
Ohno seni üzduysem cok ozur dilerim niyetim kimseye yasadiklarini tekrar hatirlatmak degildi biluyorum cok zor🙏😨 ama bunu susarak hic konusmadan ututmaya calisrak iyilestiremeyiz bn senin cok guclu olduguna eminim 🙏 ama icine işik girsin guneş girsin iyileş bunu anlatarak yap guçlu oldugu kendin goreceksin o zmn iyilesmek cok daha kolay olucak 🙏❤
Allah hepsinin belasını versin inşallah gün yüzü görmesinler inşallah 😒😔 Bende hamileyim Allahım çocuklarımızı böyle insanlardan nasıl koruyabiliriz
Yazılanları okuyunca cok kotu oldum evet yasamadim taciz olayi ama resmen yaşamış gni hissettim 😔Babam bizim cok fazla tek bir yere göndermezdi meger bildigi varmış dolmuşa tek bindirmezdi markete tek yollamazdi kuzen dayi amca vb sarılıp opmezdik yan yana oturmazdik geriden hos geldin vb yapardk iyiki de babam bizi böyle korumuş diyorum 😔Allah o pisliklerin belasını versin naletler
Happyy evet emdr terapisi görmeye baslamistim gecmiş silme die sonra basima baska kötü olaylar gelince bıraktim ücretide bayagi yüksek bi işlem hangi birini unutucam ki hangi birini keşke diorum bazen hafizami kaybetsem sadece evladini hatirlasam onun anilarini dogurdugum günü baska her seyi unutsam
hazanmevsimi24 geçmiş temizleme tarapisi ise yaradimi peki
hazanmevsimi24 ciddi anlamda devletin bu travmalari yasiyan kadinlara ücretsiz destek ve terapi saglamasi lazim.. acaba varda benmi bilmiyorum bilgisi olan varmi?
Tomris Şerefsiz kelimesi hafif kalıyor bunun yanında aklıma geldikçe nefesim kesiliyor rabbim kimseye yaşatmasın yapanlarda allahindan bulsun