Daha once hic tacize ugradiniz mi ?
bengaravelbulbeni 😐🥺 bunlar ne zaman biticek bilmiyorum ve daha acisi hic bir ümidim yok bu konuyla alakali..
Kahvehatunu kesinlikle cunki toplumun gozunde bizler kirlendik bizler kotuyuz bizim sucumuz niye kisa etegi giydik niye o saatte disardaydik niye o ruju surduk ? Adami tahrik etmisiz? 🤦♀️ ataerkil toplumlarin genel sorundalrindan birtanesidir ama bizim toplumumuzda ne yazikki cok fazla .. bizlerin bir sufu yok kimse yasamak istemez lutfen bilinclenelim
Kizlar daha xevap veremedigim diger arkadaslar hepiniz COK GUCLUYUZ ve bu gucun farkindalarrrr artik kimse bize dokunamazzzz 🙏
Allahindan bulsun pislik Keske gidip sikayet etseydin hemen
Happyy metrobüste şerefsizin biri yanıma oturup bacağını bacağıma sürtüyordu bir kere uyardım topla kendini çek bacağını diye önümde ayakta duran geçnler bir sıkıntımı var dedi şimdilik yok dedim. Adam tekrar yavaş yavaş bacağını yanaştırıyo eşarbımdan iğnemi çıkarp köküne kadar soktum bacağına 😄😄😄 bu şerefsiz bağırdı tabi şimdi siktir git in aşağı dedim tabi inerkende tekmeyi yedi gençlerden 😄
Hahaha ellrne saglk Walla iyi yaptin az Bile serefsize
Happyy ugradim 8 yasinda ikrn amcam tarafindan
hazanmevsimi24 ne nasil oldu nasil yapabilir bu serefsizligi ☹😨😡
Happyy küçükken komşumuzun oğlu kuzenim tarafından tacize uğradım başka komşumuz taşınırken bende oradaydım babamda vardı onlar eşyalara yardım ediyordu mutfaktan su alırken şeyime dokundu kaç kere çok korkmuştum bağırmak istedim ama babam onu öldürür diye kimseye anlatamadım ilk kez buraya yazdım bazen aklıma geliyor nasıl çocukluk geçir mişim diye alllahım kızma yaşatmasın inşallah o. yüzden kızımın üzerine titriyorum
Diğerinde lise zamanı başka iki kuzenim tarafından yine tacize uğradım biri dokunmaya kaktı diğeri öpüşmek için zorladı allah belalalarını versin
O kadar yaşayan varki gerçekten buradaki yazılanları okurken mideme yumruk yemişim gibi hissettim yaşarken kim bilir neler hissediliyor. Benim de başıma geldi. Uzak akrabamızın oğlu yüzmeyi öğretiyorum bahanesiyle cinsel organımı ellemişti. Ve ben bunu ilk defa burayla paylaşıyorum. Ve de kesinlikle farkına varamadığım bilincinde olmadığım ne kadar tacize uğramışımdır.
Happyy 18 yaşındayken İstanbul’da dolmuşta başıma geldi. Kalabalık ama hıncahınç dolu değildi. Oturuyordum koltukta. Adamın biri yanımda dikiliyor koluma yaslanıp duruyor, ilk başta anlamadım çünkü bir erkeğin sertleşme durumu olduğunu dahi bilmiyordum o yaşta “biraz kayar mısınız boş yere” dememe rağmen iki dakika geri çekilip araç hareket ettikçe devam etti. Allahım o 5 10 dakikalık yol bana o kadar uzun geldi ki.. Asla kendini savunamayan biri olmadım bu hayatta. İlk defa başıma gelmiş olması, kilitlenip kalmış gibiydim. Çok rahatsızım ama ufacık bir tepki veremiyorum o şoktan. Kafamı çeviremiyorum dönüp bir şey diyemiyorum. Günlerce ağladım aklıma geldikçe, o gün kaç defa duş aldığımı hatırlamıyorum. Hala akrabam dahi olsa bir erkekle el sıkışamam. Kimsenin bana dokunmasını, dürtmesini yada bir bayanla dahi tokalaşmayı sevmiyorum sırf o olay yüzünden. Eşimle ilk çay içtiğimiz zamanlar kış vaktiydi, hep eldiven takardım, gerçekten uzun bir süre aşamadım bu durumu. Çok iğrenç ve kirlilik duygusu oluşturan bir his. Hani rızam olmadan biri benim bedenime dokundu, ben onun sertliğini anladım, hala tiksiniyorum aklıma geldikçe. Allahtan ayakta değildim ve arkamda değildi. Yani tacizin ufağına bile daha kötüsü olmadığı için şükreden bir toplum olmak çok üzücü. Yorumlara bakıyorum Diş hekimi, Öğretmen, Servis Şoförü, Kuzen, Akraba, Komşunun oğlu… Kimi okumuş, kimi tanıdık diye hatır sayılmış. Ya insanın kendini eğitebilmesi, duygularını kontrol edecek iradeye sahip olması o kadar önemli ki. Allah hiç bir hemcinsime yaşatmasın ve bu okusa bile zihniyeti bozuk merkeplerden uzak eylesin..
- Düzenlendi
Happyy 10 11 yaşlarımda karşı komşumuzun oğlu sana cinler musallat olmuş diye korkutup bana evlerinin üst katında üstünü çıkar cinlerden kurtaricam seni demişti. Maalesef kanıp abimiz diye hiç kötü düşünmemiştim ama sonra gözlerimi bağlayıp birden şeyini elime değdirdigi an anlamıştım olayı sonra o nefretle bir daha kapılarına bile gitmemiştim, bir kaç kişiye daha yapmış bunu öğrendim. Kimseye anlatamadım böylece içimde kaldı ilk kez burda söyledim 😔😢