Kızlarrr 😐 bugun ise gitmek icin servise bindim adamin biri arkadan kalcami sıktı cok korktum elinde bicak vardi bagiramadim korkuyla ilk durakti indim bana bakip duruyordu cok kotu hissediyorum ilk defa ugradim bu pis olaya daha once yasadinizmi nasil atlattiniz bnm aklimdan cikmiyot😐🙁

Happyy ayyy şikyet et mutlaka yanina kalmasin o pisligin 9 yasinda komsunun oglu tarafindan tacize ugrandim olaydan sonra sürekli tirnak yyiyordum surekli annem bir gun psikologa getirdi orda aniden anlattim sonra devami geldi.. 25 yasindayim halen iyilesemedim..

Happyy o adamın yanına bırakma bugün seni bosverirsen yarın baskasına yapmaya devam eder sikayet et elinden gelen herseyi yap kendini ve baska kadınları düsün böyle adamlar tükensin ya iğrenc sapık

Happyy evet uğradım direksiyon dersi alirken hocam kalçamı oksamisti bende okula şikayet etmistim inanmamışlardi yanlış anlamışsın demişlerdi ve bende sınıftaki kızlara söyledim adam herkesi bir ellemisti neyse bende o hoca gelmesin demiştim öyle yirtmistim bu ikinciydi ilkinde üniversite hocam asansörde öpmeye çalışmıştı bende itip asansörden kacmistim ertesi gün şikayet etmeye gittiğimde adamın 1 gecede istifasını verip gittini öğrenmiştim

bende uğradım malesef😪 ortaokulda servis şöförü ön koltuğa oturturdu zorla bacaklarıma dokunurdu. minibüste kalçamı ellemişti biri.. kulağıma üflendi, motosikletli biri evime kadar takip etmişti bakkala sığınmıştım, tatil yerindeyken alenen herkesin içinde askıntılık eden olmuştu,bana bakarak minibüste mastürbasyon yapanı bile gördü bu gözler. küçüktüm çok. aklı ermiyor insanın o zaman. çok geçmiş olsun hepimize😪

Bir kere dişçideyim dolgu yaptırıyorum.o zamanlar19 yaşında falandım dirsegime dogru bir sertlik hissettim ama emin olamadım sessizce işlemin botmesini bekledim belkide yanlış anladım bilmiyorum ama bence.dogru anladım ah şimdi olsa o dolgu aletini çüküne takarım o zaman küçüktüm

• [silindi]

ben degıl ama momdayken böyle bi post acıldıgında aglaya aglaya okumuştum.kızın biri 9 yasında servıste erkekler arkaya oturtup afedersiniz zorla vajınasını oksuyormus kızoda tehdit edıyormus.günlerce böyle devam ederken bir gün parmağını sokmus kan gelmis kızlıgını bozmuşlardı .bayan öyle anlatmıstı hic unutmam seneler gecti ama böyle aklımda kalmıstı cok üzülürm😑😔😔😔😔

Maalesef metrobüste yaşadım . Kalçama dokunuyordu şerefsiz. İttim sert bi şekilde. Rezil ettim , indi hemen mecidiyeköyde pislik

Liseye giderken otobüste bir adam popomu ellemişti sonra da pis pis sırıttı. Çok korktum ilk durakta inmiştim ağlayarak. Üniversitede okurken ne otobüste hayvanın biri yanımdaki kızı elliyordu arkadan, kız farkında titriyor ama korkusundan kitlenmişti muhtemelen sesini çıkaramıyordu. Kızı öbür tarafıma alıp o pisliğin yanına geçip ana avrat küfür edip bir daha kıza dokunursan koparırım senin bir yerlerini dedim sessizce (evet çok ayıp biliyorum ama kız zaten utanmıştı daha kötü olur belki düye bağırıp çağıramadım) sonra otobüsten indi öküz. Kız da inince bana sağol demişti. Keşke bağırıp çağırsaydım o an ama işte insan bazen kitleniyor.

12-13 yaşlarımdaydim sanirim ..minibüste başıma geldi . Minibüs çok kalabalıktı . O zamanlar rozet çok modaydı çantama takardim pisliğin teki elledi bende rozeti bacağına eline koluna batırdım . Hemen şoföre söyledim indirdiler

Diğer olayda Lise 1 de biri evime kadar takip etmişti . Binaya girmeye çalıştı sonra cenendem tutmaya çalıştı hemen kolunun altından siyrildim kaçtım . Teyzemin dükkanı vardı yakında oraya kaçtım. 10 senedir binaya girerken arkamdan biri geliyor mu diye sürekli bakarım.

Ben uğramadım ama bir kaç tane kız arkadaşımı kurtardım diyebilirim birde biz üniversitedeyken doç drun sınıfımızdaki kıza ilişki teklif edip eğer isterse notlarını yükseltip aynı evde kalma teklif etmiş hemen mesajları ifşa edip o şerefsizi okuldan ihraç etmişlerdi

Happyy yasadim küçüktüm daha kırtasiye tarzı biyerde kalabalıktı arkadan biri sıktı popomu ama dönünce göremedim bile

Bn ugramadim arkadaşımın başına geldi. Eve dolap yaptiryorlarmis bunu da başına koymuşlar adam saçma sapan sorular sormuş o sira mesajlasiyorduk. Sonra adam lavaboya gitmiş çıkınca cinsel organı kalkık vaziyette gelmiş zaten ev yakındı hemen geldim elimde ki oklavayla adamın organını her tarafını morartip polisi aradım gelip götürdüler. Bana da olacaktı lokanta da patron tarafından bağırdım daha dokunamadan. Dizimle tekmeleyip istifa ettim tazminatı da aldım (*tekvando nün faydalari)