Bugün ehliyet için başvuru yaptım ama sağlık raporu almak için sağlık ocağına gittiğimde sol gözümu kapatınca bulanık görüyorum harfleri okuyamadım.Ama açıkken okuyorum.Bu durumda sağlık raporu veremem hastaneye gitmen lazım dedi.Bu durumda ehliyet alabilir miyim yoksa ehliyet hayali boşa mı gitti ?? Bilgisi olan var mı
Ehliyet
Prenssannesi tabıkı ehlıyet alablırsın:) göz doktoruna gidip gozluk yazdırcaksın .. ama gözlüksüz araba kullanamazsın ozaman kullanırsan cezayı basarlar🥰🤣
Prenssannesi gözlük takacaksın ve ehliyetinde gözlüklü olduğuna dair bilgi yer alıyor, belli süre aralıklarla da gidip göz muayenesi olup gördüğünü kanıtlayacaksın o kadar 😂
Prenssannesi göz doktoruna muayene olacaksin canim, benim de sol gözüm biraz bulanik görüyor. Sagda sıkınti yok. Saglik ocagindaki doktor bana muayene ol dedi. Hastanede muayene oldum ,gözlük verdiler. Sonra o saglik raporunu ehliyet kursuna götürüyorsun. Bende ehliyette gözlüklü gözükuyorum 😂 4 sene oldu ehliyet alali ama daha arabam yok. Eşiminkini sürüyorum bazen.
bitterdelisi24 peki derslerde ve ehliyet sınavında gözlüğe dikkat ederlermi bende aynı durumu yaşadım raporu aldım ama
Prenssannesi Doktor önce gözlük yazar alırsın tabi ki ama gözlüksüz kullanamazsın.
Benim 5 numara lensle gittim doktor fark etmedi direk geçtim😬😂
delibirii tabi ederler canım cunku bende normalde gözlük takmıyorm ama araba kulkanırken sart
Sedaa bende muayene oldum gözlük verdiler ama o gözlük için reçete falan bişey vermedi ben gözlüğü nasıl Alacam anlamadım
Bilinmeyenlidenklem muayene oldum sistemde görünecek dedi gözlükle araba kullanacaksın dedi ama gözlük için reçete vermedi ben de sormayı unuttum raporu kağıt şeklinde vermedi sistemde görünecek dedi ama bişey anlamadım ben
Prenssannesi aynen polis seni çevirip kimliğini sisteme girdiğinde gözlüklü olduğunu görecek, eğer çevirmeden gözünde gözlük olmazsa polis ceza yazar takmadığın için çünkü gözlüklü kullanman gerektiği belirtilecek ehliyet sisteminde