slm kızlar bundan iki yıl önce eşim bni aldatti yabanci bi kadinla bnm cocugum olmuyordu tüp bebek asilama her seyi denememize ragmen olmuyodu ve kilolu idim daha sonra eşimin beni aldattigini ögrendim 2 3 ay ugrastik bu durumla ailevi sebeblerden dolayi bosanamadim eşimide sevmio degildim cok sinirliydim öfkeliydim ama ayrilmadim birazda inatlastim acıkcasi kadinla kadin bana siktire siktire kocani elinden alicam deyince işi birazda inada bindirdim neticede bn eşimi affettim kafin bana msj atmaya basladi eşimin cıplak fotolarini vs bu arda bizde büyü muska dalanda vardi onlar içinde hocaya gittik sonra eşim bna karsi düzelmeye basladi kadin bu sefer bana basladi bn hamileyim kocandan cocugum olacak demeye bn de dedimki gel seni dr götürcem hamileysen o zmn konusuruz dedim söyledigim gün geldi kadin gelmedi bn de sen yalancisin hamile olsaydin gelirdin falan dedim neyse gelmedi bn inanmiyorum zaten hamile oldunu daha öncede iki kere eşimden hamile kalmiş güya iki aylik olunca düşmüş bildiniz eşime kumpas kurmuş düşünsenize bu kadin hamile iki aylik düşük yapio öbür ay tekrar hamile kalio düşük yaparken eşim yanindaymiş tuvalrte düşürmüş be hikmetse kendisi kacak göcmen oldugundan hastaneye de gidemio öylece evde düşürmüş kardesim hiç mi parca kalmadi icinde bu kadar kolaymi düşük yapmak öyle böyle eşimde istemedi kadin hayatimizdan cıktı ve ben allahin hikmeti hamile kaldim dogum yaptim ama aklima takilan gercekten cocuklari varmi carsa nasil ögrenebilirim ögrensem napicam onuda bilmiorum bna yardimci olun lütfen