Aysefatma Bebekle cok zor oluyor ugrasmak dün misafirim vardı cilekli magnolia,bisküvili cikolata topları,yogurtlu patates topları,mercimek köftesi,sarmam vardı dolapta hem kolay hem sık durdu deneyebilirsin canim😍
Nietzsche Cikolataligofret benimki seninkini döver😂😂[upl-image-preview url=//i.imgur.com/D6s5iA1.jpeg]
6Nisan Olmayanbiri iki gün önce benim misafirlerim vardı malaga pasta börek kurabiye şehriye salata ve mercimek köfte yapmıştım sizde fikir olur
Yokartikk Yokartikk bugün yaptım ama çok sevdiğim bir tatlı var haşhaşlı krem santili tatlı yap hem müthiş hem pratik canim[upl-image-preview url=//i.imgur.com/XfdJHGH.jpeg]
Yokartikk Olmayanbiri [upl-image-preview url=//i.imgur.com/hFvsIVe.jpeg] Yanlış resim attım et olanı atacaktım ama bu tavuk esim istemişti canim çok pratik tavuğu terbiye ettim dolapta beklettim yarım saat sonra dizdim lokum gibi oluyor gerckten pişmiş halini çekemedim bebekten unuttum ama harika 😍
Yokartikk XDenizX bebegim hangisini istiyorsun tavuk olanı diyorsan 1cay kaşığı kaşığı pul biber 1cay kaşığı karabiber 1 çay kasigi kimyon 1 çay kaşığı toz biber 1 çay kaşığı kekik 2 3 yemek kaşık yoğurt yemek kaşığından az domates yada biber salçası yarım çay bardağı yağ 2 3 tanı ezilmiş sarımsak ben tavuk sosu kattim birde varsa oda canim karıştır iyice yedir malzemelerin hepsine tavuğu beklet dolapta 1 saat yarım saat sonra diz baharatlı artira bilirsin ben böyle yaptım afiyet olsun şimdiden karışık yazdıysam af ola çocuktan anca yazabiliyorum 😶🤭🥰
Saripapatyaannesi34 Olmayanbiri tatlı olarak çikolata soslu irmik tatlısı öneririm çok güzel oluyor çikolata sosunu: kremayi biraz kaynatın 180gr çikolatayı atın eritin içine normal sütlü irmik tatlısının üzerine dökün çok lezzetli 👍
ZRaporu deleted77 sus sorma üşenmesem kalkıp yapıcam da cumartesi misafirliğe gidecektim yiyecektim iptal oldu aklımda kaldı bak 😂
Cikolataligofret bitterdelisi24 ahh sen isterdinde ben sana yapmazmiyim akliam kirmizi odadaki sütlac sadik geliyor😂😂😂