Siyahcilek ne kadar oldu ameliyat olalı benim 4ay sürdü sonra kendiliğinden gecti
Sezeryan doğum
5 gün olduu
Guzelkizim 4 ay nasıl dayandınız peki
- Düzenlendi
Siyahcilek canım senin aşırı erken daha . O dikişin başlangıç ve bitişindeki yanmayı diyorsun değil mi. Yataktan kalkarken falan oluyor
Siyahcilek şöyle ki ilk 25 gün yataktan bile kalkamıyordum biri olmadan okadar kötüydü ki ağrısı suan bile hissederim ikinci çocuk düşünmeme sebebim odur yani ama sonra yavaş yavaş azaldı gün geçtikçe azaldı dayanilmayacak gibi bir acı olmadı ama o sızı hep devam etti 4 Ay
Siyahcilek bebeğim 4 aylık oldu hala az da olsa ağrım oluyor, bir de bazıları 3 günde ayaklanıyor ben sezaryen sonrası 3 - 4 hafta yataktan zor kalktım millet Naz yapıyor demesin diye çok zorladım kendimi ama olmadı yani çok yürüdüğüm halde zor atlattım sizin 5 gün olmuş çok yeni kendinize zaman tanıyın ama aklınıza takılan bişey varsa doktorunuza danışın
Siyahcilek bir de içten yanlara düğüm atıyorlarmış o yüzden yanlarda ağrı ve acı hissetmen normal demişti sağlık ocağındaki doktor
Nietzsche sadece dikşin baş tarafı kalkarken degil yürürken oluyo genellikle geçer dimi yaa
Kedivelisi yaa bünyedn bünyeyede cok fark var kimisi çok zorlanır kimisi az oyüzden bişey diyemem yani ilk doğumum olmasına rağmen bunun dışında bişey zorlamadı beni inşallah bian önce gecer
Ne 4 ayı ne 25 günü
En fazla 10 gün yanar
Hareket etmemeye çalış çok
Çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin geçiyor inanın kişiden kişiye fark ediyor ama doktordan doktora da fark ediyor ben ilk doğumunu özelde ikincisini devlette yaptım özeldeki doğum sonrası o kadar zor geçti ki bırakın yataktan kalkmayı bebeğimi zor emziriyordum yattığım yerden 3 ay yanlarım da yanma vardı ikincisi de zorladı ama ilki kadar değil
Siyahcilek geçer canım çok erken daha. Hepsi geçiyor merak etme
Hanzadeninannesi hareket etmediğim zaman şişme oluyo oyuzden azds yürümem lazım
Esma37 bende özelde oldum doktorum iyidi aslında bilmiyorum farkı varmı yok mu