Ozge49595 https://resimyukle.io/r/JbxOtMVMTk Kaynanamin evinde böyle bisey çıkmış elime aldığım an elim ayağım zangır zangır titriyor üçünün ipini örgü gibi dikmişler annem izin vermedi açma dedi bi hoca gösteriyim dedi ama bunu elime aldığımdan beri elim ayağım titriyor basim ağrıyor merakımdan ölüyorum evime sokmak istemiyorum ama annem sende dursun diyo
-Sunshine- Ozge49595 Yabi içinde ne yazıyor bilmeden büyü diyemem. Benim oğluma babam nazar korku duası yazdı aynı bunun gibi. Yani içi okunmadan iyi veya kötü bişey olduğunu bilemeyiz. En yakın bi camii imamına götürüp baktırabilirsiniz. Yada direk akan bi suya atabilirsiniz.
-Sunshine- Ozge49595 Anladım canım en makulu akan bir suya atmak. Kime giderseniz gidin çoğu bunu diyecektir sana.
-Sunshine- Ozge49595 Canım istersen içini açıp resmini atarsan ben bakabilirim az çok anlıyorum yada babama da gösterebilirim imam olduğu için o daha iyi anlar en azından için ferahlar.
Cikolataligofret Ozge49595 buyüyse yakilmasi gerekiyor ama yoksa sanirim tesirini felan devam ettiriyormus ben oyle duydum
Birnickimbileyok Hocaya açtırın siz açmayın her ihtimale karşı, yakınlarda cami imamı da olur bakarlar basit bir muska dua da olabilir büyü de dikkat edin
Ozge49595 Birnickimbileyok yok cumaya kadar annemi bekleyecem götürüp kendisi tanıdık bi hocaya göstercek