Rouge Ozge49595 tövbe bismillah allahtan bende acılmıyor foto kötü biseyse etkilenirim ben bilmem böyle seyleri umarım büyü degildir tüylerim diken diken oldu
zarifhanim İçini açıp resmini atarsanız okunaklı bir arapça ise size tercüme edebilirim. Büyü değil de muska gibi geldi. Korkmayın belki titremeniz psikolojik etkiden dolayıdır
Cikolataligofret incilikaftan niyeki bizde daha önce bulmustuk hoca efendi yakilmasi lazim demisti kotu biseydi
incilikaftan Cikolataligofret Benim bilgi sahibi olduğum kadarıyla tuvalete atılmaz yakılmaz dışarı atılmaz. Kişiden kişiye değişiyor o
Hayat_ Ozge49595 benim halamada yapılmış akar suya atin demislerdi evde bulup atin denildi acmadan direk suya atin
Emineyilmaz Ozge49595 yak suya at falan diyolar dinleme sen. Açmakla bişey olmaz. Eve almak daha saçma. Ben olsam asllaaa evde tutmam. Kız evde tutmaktan korkmuyorsun içini açmaya korkuyorsun. Aç fotoğrafını çek at buraya yorumlarız
Ozge49595 Emineyilmaz biliyorum ama annem sagolsun gözümü korktu onun yüzünden acamiyorum ona verecem diye bekletiyorum
Kendinibegenmis Ozge49595 eğer büyüyse ne kendi kendinize açın ne de yakıp suya falan atın işini bilen birine teslim edin
Deleted09 Ozge49595 bence sirkeye koyun 1 gece beklettikten sonra kimsenin ayak basmayacağı bi yere gömün.
Kahvehatunu Ozge49595 Bi cami hocasına bile götursen bakar buyu gibi birşeyde bazıları suda bazıları yakılıyor hocalae iyi bilir
Astalavistabeybi Ozge49595 Kalın iple dikilmiş büyük ihtimal büyü olabilir canım içini aç zaten ak göt kara göt belli olur 😂 sormana bile gerek kalmadan anlarsın farkı
Ozge49595 Astalavistabeybi biliyorum ever ama korkuyorum bisey olacak diye annem kizdi bakma diye ölüyorum merakimdan
Astalavistabeybi Ozge49595 Söyledikleri gibi açmaya korkuyorsun ama evinde tutmaya korkmuyorsun 😀 eşine sorsana belki bekarken taktığı bir muskadır korku için felan
Kahvehatunu Ozge49595 İcini ac bak tuhaf yazılar varsa yak Cevşen gibi dini birseyse kuran yazısı olur
Deleted09 Ozge49595 hocaya göster hoca zaten ne yapacağını söyler sana aşkım ama sakın açma bak örnek veriyim benim eşim deniz temizleme işinde çalışıyor denizde büyü bulmuş açmış ve eşimi etkilemişti. Sende hocaya göster hemen açma yani.
Ozge49595 Astalavistabeybi hayir daha önce yoktu yeni olan bisey benim evimde değil kaynanamgilin evinde ben kendi evime gpturcem cuma anneme verecem aslında acarim ama annem gözümü korktu yoksa ben merak sarar açardım şimdiye