Kızlar merhaba. Bir apartmanda 1. Katta oturuyorum. Evimin arka tarafı yani mutfak kısmı bahçe gibi ufak biyere bakıyor oraya sürekli kediler felan gelir ama gider durmazlardı. 3 gündür bir kedi geldi daha hiç gitmedi inanın beni ne zaman mutfakta görse sürekli miyavlıyor camın mermerine oturuyor cama sürtünüyor patisiyle cama vuruyor yemin ederim yaa 😁 ittiriyor sinekliği felan öyşe içeri bakıyor rsmen içeri girmeye çalışıyor çok uysalladı. Korkudan camı açamıyorum balkona çamaşır asamıylrum içeri girer diye. Aslında kediyi severim ama huylanırım elleyemem eve girse korkarım kaçarım o derece. Sürekli bizi gözetliyor çaprazımda daire var oranın cama oturup bizim eve içeir bakıyor aha buda resmi 😁 ben nasıl gönderebilirim acaba nasıl gitmesni sağlarm[upl-image-preview url=//i.imgur.com/n9MLFfE.jpeg]
Gitmeyen kedi 😁
Yaa çok tatlı ☺sizin oralara yavrulamış falan olmasın neden ısrarla size girmek istiyor ki acaba ya da yiyecek istiyordur mutfağınızın oraya geliyorsA
Cicilibicili baktım yavrusu felan da yok. Yemek verdim bir kere ama yine de gitmedi. Çokta vermek istemedim alışmasın diye napcam bilmiyorum hiçbişekilde gitmiyor 😁
Cikolatali-waffle sizi gözetliyor 🤣gider o yüz bulamazsa benimde kedim var evimde dısarda da 10 tane kediye bakıyorum
Papatyagelin01 ya 3 gün oldu pıst diyoz hafif su serpiyoruz gidiyor geri geliyor diyorum acaba ev kedisi felandı da kaçtı burayı evi mi sanıyor
Cikolatali-waffle olabilir canım bir süre sonra gider belki
Papatyagelin01 maşallah ne güzel ben kedileri severim yemekte veriirm hatta burda kedi yavrulamıştı sğt felanda koymuştum onlara sonra gittiler ama bu sırnaştı eve girmeye çalışıyor 😁
Cikolatali-waffle yüz vermeyin bakalım bi süre
Cikolatali-waffle kendini sevdirmeye çalışıyor kerata 🤣
Papatyagelin01 inan kediden huylanmasam hemen alcam içeri ama yok çok huylanırkm ben 😁
Cicilibicili vermiyorum ama gitmiyor bakalkm gider inşallah
Cikolatali-waffle benim annemde benim kedime dokunamazdı huylanırdı ama misafirliğe alırdı giderken de gamze nolur bunu bize ver demişti 🤣
Papatyagelin01 ya kıyamam alışmış demek ki 😁
Cikolatali-waffle aradıklarında da ne beni ne eşimi sorarlar🤣 direk duman nerde napıyor pabucumuz dama atıldı 🤣
Papatyagelin01 ya hayvanlar kendilerini çok sevdiriyor bu bir gerçek🥰
Papatyagelin01 ben olsam çok bozulurdum dumana vereyim teli derdim heralde 😁
Cikolatali-waffle benim en yakın dostum nereye gitsem peşimde gelir evde beni arar bulur 🤣 çok hisli hayvanlar sahibinin üzgün, mutlu olduğunu hemen anlarlar ☺️
Papatyagelin01 ya ne güzell insanlardan merhametliler desenize 😂
Cikolatali-waffle kesinlikle öyle bir kaç gündür rahatsızdım hiç yanımdan ayrılmadı