Kızlar merhaba. Bir apartmanda 1. Katta oturuyorum. Evimin arka tarafı yani mutfak kısmı bahçe gibi ufak biyere bakıyor oraya sürekli kediler felan gelir ama gider durmazlardı. 3 gündür bir kedi geldi daha hiç gitmedi inanın beni ne zaman mutfakta görse sürekli miyavlıyor camın mermerine oturuyor cama sürtünüyor patisiyle cama vuruyor yemin ederim yaa 😁 ittiriyor sinekliği felan öyşe içeri bakıyor rsmen içeri girmeye çalışıyor çok uysalladı. Korkudan camı açamıyorum balkona çamaşır asamıylrum içeri girer diye. Aslında kediyi severim ama huylanırım elleyemem eve girse korkarım kaçarım o derece. Sürekli bizi gözetliyor çaprazımda daire var oranın cama oturup bizim eve içeir bakıyor aha buda resmi 😁 ben nasıl gönderebilirim acaba nasıl gitmesni sağlarm[upl-image-preview url=//i.imgur.com/n9MLFfE.jpeg]

Yaa çok tatlı ☺sizin oralara yavrulamış falan olmasın neden ısrarla size girmek istiyor ki acaba ya da yiyecek istiyordur mutfağınızın oraya geliyorsA

Papatyagelin01 maşallah ne güzel ben kedileri severim yemekte veriirm hatta burda kedi yavrulamıştı sğt felanda koymuştum onlara sonra gittiler ama bu sırnaştı eve girmeye çalışıyor 😁