Meyra1234 Ben yaşadım maalesef ev eşimindi anneside yaşlıydı beraber yaşıyorlardı, yurtdışı olduğu için kiralar yüksek, yeni bi ev almak zaten imkansız yaşlı kadın nolacak ya senin annen benim annem dedim. Allahım demez olaydım o yaşlı masum görünen kadının içinden şeytan çıktı resmen, wc’ye, mutfağa, banyoya gitmek bile işkence olmuştu benim için, eşime ayrı eve çıkalım diye çok ısrar ettim o zamanlar ev benim ben niye gidiyorum o gitsin bizim evimiz dedi, e onunda gidecek yeri yok. Kızım olunca dayanamadım o huzursuz evde, negatif enerjiyle büyüsün istemedim küçük kiralık bir ev tuttum o evden giysilerim dışında bir bardak bile almadım, eşimede ister gel, ister gelme ben gidiyorum dedim, geldi tabi mecburen yavaş yavaş eşyalarımıda aldım kimseye minnet etmeden, kendi evinde yaşamanın tadı, huzuru o kadar farklıymış ki. Şimdiki aklım olsa bir gün bile birlikte yaşamazdım insanı çok yıpratıyor, enerjisini emiyor, evliliğinden hiçbir şey anlamıyorsun zaten, o evden o kadar soğudum ki kayınvalidem vefat ettiği halde o eve dönmedim her yere kötü enerji sinmiştir diye satılığa koyduk ben kirada devam ediyorum şimdilik. Eğer düşünüyorsan kesinlikle önermem.