gebelik
Mevsimlerden_sonbahar bana ultrason dokdorum hamilelik gozukuyo dedi ama ginekoloqum hayir net bisey degil dedi tabi dunyam basima yikildi sanki🤦🏻♀️Ama 1hafta bekledim çok şükür bebegi gorduk ultrasonda nokta gibi biseydi)))
Mevsimlerden_sonbahar canm hrr sabah ilk idrarinla test yap kipkirmizi olunca bebek yerlesmisdir mutlaka en iyi sonucu oyle takip et
Mevsimlerden_sonbahar amin inşəAllah tatlim Rabbim hickimsenin kucagini bos birakmasin❤️Hamile kaldigim gunden beri herkes icin dua ediyorum ben nasil sevindiysem Rabbim isdeyen herkesi sevindrsin diye😍inşəAllah sizinde guzel haberlerinizi duycaz❤️
Glbaharramazan sabah ilk yapdigin idrarla dene
Rasev hiç yılmadan yapim yani acaba çok küçük diyemi gözükmüyordur pek kendimi umutlandırmak istemiyorum ama denerim 😔
Rasev aminnn inşallah 🙏🙏
Mevsimlerden_sonbahar yine kendini uzmemek icin Her turlu sonuca razi olup Allaha dua et tatlim benimde dualarim seninle inşəAllah hamilesindir❤️
Kızlar 15 gün önce yumurta çatlatma iğnesi yatırdım hassas testlerden yaptım geçen gün 2. Çizgi silik çıktı kan testi yaptırdım akşamında negatif ve şuan grip oldum yine de ilaç kullanmaya korkuyorum acaba yeni döllenmiş olupta kanda çıkmamış olabilir mi
Rasev amin 🙏 Allah razı olsun 🙈
allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻😍❤️
Gözün aydın inşallah rabbim olmayanlara nasip eder bana da hayırlı evlat nasip eder 👏🏻👏🏻 İnşallah
amin insallah. allah herkese nasip etsin bu duygu inşallah🙏🏻
Bende persembe gunu 2 test yaptim ikiside positiv bana göre 4 haftalik hamileydim ve kosarak doktora gittim doktor bana Ultraschallda gözukmuyor ve doktor suan hamile olmadigimi önce bebegi görmemizin gerektigini söyledi
Dis gebelik riski falan söyledi butun sevincimi aldi cok agladim insallah hamileyimdir