Papatyagelin01 ilahi adalet diye bir şey var öyle yada böyle çıkıyor bir yerden emin ol kayınvalidem bana evlenirken bizim hiçbir şeyimiz yok biz altın falan alamayız ne takarsak o demişti bizde acıdık zaten hiçbir şey istemedik güçleri neye yetiyorsa onu yapsınlar dedik neyse velhasıl kelam bu kaynanam olacak şahıs benden önce gidip 3 tane bilezik modeli seçip beğenmiş bunlardan başkasını vermeyin demiş sonra beni götürdüler 3 modeli önüme koydular camın önünde dolu bilezik hayır neden kendim seçmiyorum ki ? 🤦♀️Salaktım işte modellerde tam yaşlı işi neyse içlerinde en güzelini seçtim düşün yani o kadar kötüler🤦♀️😂😂 sonra düğün oldu bende acıdım düğünde takılan çeyreklerle paraları verdim yarı yarıya her iki aileye hani borç yaptılar hep en azından borçlarını hafifletirler dedim meğerse adamlar zenginmiş hep beni kazıklamışlar🤦♀️😂 adam o borcun altında düğünden hemen sonra arabasını değiştirdi kaynanam düğünden 15 gün sonra benim borç ödesinler diye verdiğim altın ve paraları götürüp kendine 4 tane 50 gramlık mega bilezik yaptırmış… ben o kadar üzüldüm ki o zaman ağlayarak Allahım ben onlara acıdım borçları var kapatsınlar diye verdim herşeyimi onlar meğerse beni kazıklıyormuş kaynanamdan çok çektim ben çok lanettir. O paralar verdiğim herşey onlara haram olsun hakkımı asla helal etmiyorum dedim hep şuan bankalara 280 bin lira borçları var adam hiçbir şeye yetiştiremiyor bu ah mı bilmiyorum ahım bu şekilde mi çıkıyor bilemem ama adam borçtan kafayı yemek üzere🤷♀️