Anna_karenina1 Kızlar çekinerek yazıyorum da burda kimse çekinmiyor diye yazıyorum 😂😂 biz esimle ilişkiye girdik salak herif boynumu mosmor etmiş şimdi fark ettim yarın anam gelecek bide öyle bi yer ki ortada bana bi çözüm yollayın aciiillll
Kirpapatyasii Anna_karenina1 morartma sevdasi sizin esinizde de mi var. Benimde cok basima geliyor fondotenle kapatmaya çalışıyorum ama kapali olduğum için esarbla kapatma imkanim var 😅
zarifhanim Anna_karenina1 Ev içinde ya boğazlı giyebilirsiniz, yada fular gibi bir şey takabilirsiniz. Fondöten pudra sürün desem daha çok belli olur. Ama bir deneyin belki kapatır 🙂
Unlucky Anna_karenina1 dış fırçasıyla biraz masaj yapınca dağılıyor demişti burda birisi dene istersen
Anna_karenina1 Kirpapatyasii hiç sormayın kac defadır söylüyorum daha inatla yapıyor sanki.😂😂😂 morartma deyince karim değil misinn moduna gidiyoruz 🥴🥴🥴
2minikmucize Anna_karenina1 eşimde yapardı ben kızdım sonuçta insan içine çıkılıyor mor durması hoş olmuyor ben bi kızdım daha da yapmadı🤣fondöten pek fayda etmiyor en iyi çözüm kazak tabi sıcak değilse bulunduğunuz yer🤣🤣
Kirpapatyasii Anna_karenina1 evet yapma dedikce inada bagliyorlar . İliskiden sonra boynum omuzlarim hep mor oluyor. Dayaktan cikmis gibi hissediyorum 😂😂😂
Rouge Anna_karenina1 diş fırçası al dairesel hareketlerle bekleye bekleye sabırla orayı fırcala goruceksin gecicek
Anna_karenina1 2minikmucize yapıyor ya dayak yemiş gibiyim 😂😂😂 dış fırçasıyla dairesel masaj yapacağım geçmesi lazım annem geliyor akşam 😁
seksirella Angel20 kocası yapmış olabilir ama bunu alenen gece biraz yaramazlık yaptık dercesine göze sokmak bana hiç doğru gelmiyor eşin de olsa bu tarz olaylar da utanabilir insan burada açık konuşuyoruz çünkü burası sanal bı alem ama gerçek hayatta ben mesela çok oturup kalkmasına dikkat eden ağır başlı neşeli bı kadınım 👌
Anna_karenina1 seksirella yok haklısınız Eşimle olan ilişkimi göze sokmak biraz ağır olur ben utanırım o konularda burası açık platform diye yazdım valla
bitterdelisi24 Anna_karenina1 fular takma ya resmen bağırıyor boynum morardı diye🤣 fondoten sür bolca.. az da olsa kapatıyor ıslak fondoten kurusunu hepsını🤣
cutechucky Anna_karenina1 benim eltim boğazı mor mor gider babası gile ben utanırım ama bazılarına edep çok nası olmuyor tabi
Anna_karenina1 cutechucky kız ben çok utanırım annem geliyor bu gece yurt dışından gelmeden halledek dedik bedeli oldu 😂