Rouge Cikolataligofret iştahını acmak istemiştim ama sanırım bu yorum banada sanada kalori olarak geri donucek😂elma yiyelim gozumuzu kapatalım menemen yer gibi hayal ederiz😂😂
Cikolataligofret Rouge 😄😄 taktiği biliyorsun yok canim bn yer yer kilo alamam zaten😂 o degilde soyledigin acili menemni canim cekti
Rouge Cikolataligofret iyi o zaman 😂acılı menemen bende severim acılı versiyonunu cok güzel yaparım kolay bisey yarın kahvaltıda yapalım😂
Sexapalite Ayyy bunu benden merak ediyorum nasıl kesiliyo ekmeksiz nasıl doyuyyorsunhz Allah aşkına bana bir öğretin ben mesela sulu yemeklerde ve kahvaltıda atıyorum menemeni felan yiyemiyorum ekmeksiz nasıl yapcaz ki😂😂
Rouge Sexapalite doyuyorum valla😂ben sulu yemegin yanına kesin ya makarna ya pilav bisey yaparım öyle doyuyorum gayet. corbaylada ekmek yemem menemenle kahvaltıda bazen 😂😂
Kasimkahvesi Sexapalite yaa olmazki su an reglyim canım deli gibi tatlı istiyor 🥺 Hatta bana su an tost perileri geldi kalk tost yap dünya yalan diyorlar 🥺🥺🥺😂 ama direniyorum diyetimin birinci günü bitti sizce kaç kg verdim 😂😂😂😂😂
Ozge49595 Kasimkahvesi akşam yemiyorum öğlen azbisey yiyorum arada bu ekmek yiyorum ama gine veremedim gine hala 80 kiloyum aşırı tatlı tüketiyorum bide emzirdikce iştahım aciliyo
Ozge49595 Rouge sıcak ekmeğe böyle tereyağı süreceksin bide hele bazlamaysa üstüne bide koy peyniri dokeceksin ay acıktım hahahs😅🤤🤤
Rouge Ozge49595 off🤤bu yorumlardan sonra @Lidya44 ‘nın istahının acılmaması zor karnımın sesini duyuyorum resmen😂😂
Lidya44 Rouge menemene de bayılırım canım çekmedi değil ama yesemde az yiyiyorum. Bazı sorunlarla mücadele ediyoruz bu günlerde istesemde yiyemiyorum halledelim 1 ögünde 2 ekmek yiycem🤣
Kasimkahvesi Lidya44 ya Menemen deme bayılırım 🥺😂😂 inanır misin ben eskiden bir buçuk pazar ekmeği yiyordum 😂 bu ara bire düşmüştü bugün hiç yemedim 🥺 Yeşil çay içtim şekersiz vs derken ilk defa günüm ekmeksiz geçti
nar1nar Kasimkahvesi sıfır ekmek sabah sadece yulaf bol su bol yürüyüş öğlen yoğurt aralarda kayısı kurusu ceviz fındık akşam kırmızıet salata çorba tamam doğumda 75 kilo oldum 57 kiloydum şimdi 61 düştüm sporla hemde sıkıyım video ile destek yap sarkma olmuyor.
Sexapalite Kasimkahvesi Ayy sorma regl olurken bende aşırı tatlı istiyorum ne olucaz biz böyle aman aman yansın buralar😂😂😂😂
Lidya44 Kasimkahvesi kız ekmek ye bugün var yarın yok🤣öleceksek öbür tarafa aç gitmeyelim. 🤣 ekmeksiz yemek yenmez bi kere yaşasın ekmek yemek🤣
Lavinyaa Rouge poğaça açma dediniz de aklima geldi siz pasta mi yapıyodunuz oyle mi hatırlıyorum. Poğaçalarim cok güzel olur. Ama simiti bir kere tutturdum bir daha güzel olmadi tarifin var mi canım sabah oğluma yapayım 🌸
Rouge Lavinyaa yaaa yorumun şimdi geldi umarım gec olmamıştır 🙏ben masmavi mutfakta nın yaptım 2 kere gayet güzel oldu. hep o kadının tariflerine bakıyorum hem ölcüleri benimkiyle birebir tutuyor hem püf noktasını falan hic kaçırmıyor söylüyor