Serap02 Cikolataligofret Evet uzak yolvuluk ypicaz kalıcı bir yolculuk mu mu peki birde o kötülük yapmak isteyen biri nasıl tarif edermisin
Cikolataligofret Serap02 uzak bir yolculuk yapicaksin ama kalici olgunu bilemiyorum 🙂 o kotuluk yapan hafif iri biri ve senin cok yakininda basinda ortusü var
Cikolataligofret Serap02 yok canim sorabilirsin bn sana soz vermistim normalde asla bakmam basima hep agri girer o gun ustumde agirlik olur ama bakicam sana :)
Cikolataligofret Serap02 arkandan bas bas bagiran biri var surekli adin dilinde olan biri ona cok dikkat et sen herkese güvenen birisin biseyleri anlatyigin biri gozukuyor o sana bisey yapicak dikkat et
Serap02 Cikolataligofret Teşekkür ederim cnmm aynısı bendede oluyor ağırlık korku çöküyor üstüme herkese bakmıyorum aslında içime doğana bakıyorum
Cikolataligofret Serap02 ama mujdeli bir haberinde var 🙂 uzak yolculuk yapicaksin arabayla gidecekseniz mutlaka cok dikkatli gidin
Cikolataligofret Serap02 ileri yaşli hafif iri biri konusmasini cok seven seninde ara ara konusyugun biri
Cikolataligofret Serap02 persembe yi cumaya baglayan gece bir tabak yemek yada ihtiyac sahibi birine bisey var mutlaka yap bunu
Serap02 Peki iş hayatıyla ilgili yada eşim ve eşimin aile tarafı ie ilgili birşeyler görünüyormu @Cikolataligofret
Cikolataligofret Serap02 yapicahiniz yolculuk esinin isiyle alakali zaten bnm gordugum iri kapali kadin esinin ailesinden biri gibi ama tam altini goremedigim icin emin degilim birde esinin kardesinin hic borcu varmi