Ovülasyon testi kullanip hamile kalan varmi bu ay almayı düşünüyorum kullanan varmi

adetlerim duzensiz geliyor nasil yapmaliyim 😔

belma merhaba, instada birgebeningunlugu yaz her weyi soyluyor youtube kanalida var kendisi 2019un en hassas testlerini satiyor isterseniz baka bilirsiniz bende sifariw verdim inwAllah bu ay yapicam

belma bendede malesef duzensiz o yuzden 50adetli olanini aldim

deneyen bayanlar yazabilirmisiniz lutfen adetim dun bitti??

belma dun bittoyse hemen alip bawlamalisin, turkiyede oturuyorsan cobuk gelicek sana ben bakide oturuyorum diye hala gelmedi

belma duzenli olanlar adeti bittdikden 5gun sonra yapmali duzensiz olanlar adet bitdikden hemen sonra yapmali bendede duzensiz oluyor o yuzden inwAllah adetim bitdikden sora hemen gelir 🙄

LemanPasasoy men 50denelik aldim plus 4de hamilelik testi 45azn 30deneliyi 35yada 40olar yeqin ama yenede 50serf edir

LemanPasasoy bakiya catdirilmasinyoxdu ama bir sehife var turkiyeden her wey gondere bilir ele mende ona dedim i gonderecey menim ucun

Bende. Ovulasyon. Test. Yaptim. Bu. Ay. Burda resim. Paylasilmuyor. Sanirim. Su. An. Adete 2 gün. Kaldi. Siddetli. Agrim var😞 rahmimde. Batma. Ve. Elim. Ayagim. Buz. Gibi. Ovu. Testde. Pozitifi. Yakaladim. Ama. Bilmiyorum. Sonucu ne. Kadar. Ise. Yariyor ❓

Kisver daha alamadim suan almanyadayim bilmiyorum yurtdisina gonderim varmi ordan ama burdan alirim daha kolay denicem insallah hersey istediğimiz gibi olur

Deniz54 insallah hayirli bi sonuc alırsın son durumunu paylasabilirmsin

baska deneyen bayan varmi lutfen cok merak ediyorum bu sonucla hamile kalan varmi?

• Nft bunu yanıtladı.

belma yurtdiwina malesef yok 😔 ama ordada iyileri olur bakude iyisi yok diye ben turkiyeden sipariw verdim bakudekiler bozuk cikiyor