Tkr. Hanimlar. Tabiki. Paylasirim. Henüz. Sonuc. Almadim. Ama. Evulasyon. Testde. Diyer. Günlere. Nazaran. Silik. Cikmaya. Basladi. Testim. Ve. Adete bir. Gün. Kaldi hamilelik. Testide. Yaptim. Fakat. Malasef. Negatif. Mutlaka. Tkr. Dönüs. Yapicam. Sizlere. Adet. Bitiminden. 14 gün. Sonra. Yakalamistim. Ben Yumurtlamayi. Testde. Pozitif. Cikinca. Deyerlendirdim. Hayirlisi. Mevlamdan.

Kisver bende dun saparis verdim deniyecem insallah hersey istediğimiz gibi hayirlisiyla olur 😊 kac yillik evlisin

Bende bu ay deniyorum her gun bakalim nasil olacak sonuc. InsAllah herkes hayirlisiyla hamile kalir. 🤲🏻

Eray

Eray ben eczane den almadım İnternetden aldim 😊

Slm. Tkr. Hanimlar. Benim. Bu. Ay. Tutmadi. Ve. Adet. Oldum bitdigi. Günden. Itibaren. Tkr. Basladim. Evulasyon. Teste 😞

Deniz54 olur ya canım hiç üzülme Allahdan umudunu yüzme denemekden bıkma olurmu😊Soğan kürü ceviz kürünü dene

Merhaba arkasaşlar bende yeni katıldım aranıza. Ovülasyon testini kullandım ben fakat pco var bende ve bi sonuç alamadım işe yaramadığından değil yanlış anlaşılmasın düzenli yumurtlama olmayınca sadece strese sokuyor. Bende bir gebenin günlüğünden yardım aldım fkat yumurtlamayı göremedik doktorum düzenli yumurtlaman yoksa bu test sadece strese sokar seni dedi.

Deniz54 uzulme canim herseyin hayırlısı iki gündür yapiyorum cift cizgi cikiyor ama ikincisi silik

bir ay sonra

Moskva1996 bende de boyle oldu yumurtlama günün bence bende deniyorum gene bu ay sonuç yok bakalim 😔 hayırlısı