Merhabalar kızlar kayınpederim bizimle kayınvalidem vefat ettği için cocuklarında kalıyor sırayla malum olmadan önce evde rahattık ilişki konusunda sınırımız yatak odası ne gibi süprizler yapabilirim kocama onu baştan cıkartcak filan lğtfen yardımcı olursanoz 😍😍😍😍

Bende yatağı Gül yapraklarıyla süslemiştim ve gecelik giyip güllerin arasnda loş bi ışıkla onu beklemiştim dudağımda da kıpkırmızı ruj💄

Mihrimahnur bence şarap alın eğer alkol arada içiyorsanız. Mum ışığında sohbeti ederek şarap için sonrada güzel bir gecelik çıksın kıyafet altından bütün hakimiyet sende olsun iyi bir gece yaşayın 🥰🥰🥰

Mihrimahnur ev müsait olsa güzel bir masa hazırlayın yemekler mezeler mini bir elbise güzel bir saç makyaj derdim ama odanızı hazırlayabilirsiniz ya da dısarı çıkın yemeğinizi yiyin romantık romantik eve gelince de artık orasını da siz bilirsiniz bam bam bam 🤣

Merhabalar, normal rutinleriniz dışında olan her türlü değişiklik cinsel hayatınıza renk katar. 🌸Her zamankinden farklı pozisyon, farklı kostüm, farklı yer ve zamanlar en önemlisi özen ve emek verilmiş ilişki ☺

nar1nar bi tane kadın yazmıştı buraya şarabı üstüne döküp kocası ordan içiyormuş kocasının şeyini şaraba sokup öyle yalıyomış

Mihrimahnur rica ederim keşke dha otantik olsaydı 😚 umarım Gününüz güzel geçer