Lokumanasi Yapabiliyor musunuz? Kocamı çok özlüyorum. Hamile kaldigimdan beri eski günlerimiz yok oldu. Önce zorlu bir hamilelik, sonra zor bir bebek… Günde 2- 3 kez birlikte olurduk. Gecelerimiz güzeldi, sabah uyanmalarimiz daha güzeldi. Şimdi sadece özlem…
Kirpapatyasii Lokumanasi ay yok hergun olunca tadi olmuyor bende. İki gunde olmasi tam kivaminda benim icin. Ne cok ozlem duymus oluyorum ne bikma oluyor . İki günde bir oluyor bizim
2zlerim Lokumanasi doğumdan önce bizimde 2 günde bir olurdu doğumdan sonra özlemi bırak adamda cinsellik aklına gelmiyor varsa yoksa çocuklar
Lokumanasi 2zlerim çocuklarla ilgilenip sizinle vakit geçirmiyor mu, yoksa siz mi vakit bulamıyorsunuz
Lokumanasi Yorgun_anne43 e yeni evliydik. 8 ay sonra hamile kaldım. O zamana kadar güzeldi. Sonra çok zora girdi. Çok zor geçti hamileligim de. Yine de kendimi iyi hissettiğim zamanlarda muhakkak yaptık. Terapi gibi geliyor bana. Kendimi güvende hissediyorum, ona ait hissettiğim için. Zenginlerin filipinlilerden, hizmetcilerden olsa bir de hiç bıkmadan 7-24 yaparım ben ahahah
Menekseyapragi Lokumanasi yakınıyorm eşime bu durumu çocuktan fırsat kalmıyo yoksa hep istiyorum da diyo 😂
ERA_BYK5 Maalesef bende bu sorundan çok muzdarip im ben hayatımda eşim kadar isteksiz eşini arzulamayan bir erkek daha görmedim bıktım artık her gece ağlayarak uyumaktan 27 yaşımdayım ama beni kadınlığımdan soğuttu 😭😭
ERA_BYK5 Bu arada 11 haftalık hamileyim ve nasıl oldu anlamadım ilişki iki ayda bir oluyor onda da hamile kalmışım ve hamile kaldım kapalı sadece birkez oldu oda zorla bana bir akıl verin napiyim ben bu adamı
Badgirl1 ERA_BYK5 yanlış anlamayın cinsel isteğini başka şekilde gideriyor olabilirmi acaba illa aldatmak değil prno izlemek gibi mstürbasyon vs. Veya hiç konuştunuz cinsellikte nelerden hoşlandığınızı böyle şeyler konuşularak çözülür.
nar1nar Lokumanasi biz de öyleydik gece eşim uykudan uyandırırdı bazen bi uyanıyordum üzerime çıkmış 😂 şimdi çocuk olunca herşey heyacanını yitirmiş gibi herşey oldu bittiye geliyor 😒 okadar sık birlikte olamıyoruz olamadığımız gibi eşim artık yurtdışında 😂
Lokumanasi nar1nar çocuktan sonra oldu bittoye gelmesi, planli olması benim de en sinir olduğum şey. Heyecan yitiyor. Allah kavuştursun
EmelAlp Bizimde evlenmeden önce öyleydi hamile kaldıktan sonra bana bişeyler oldu aşırı isteksizdim bebeğim 4 buçuk aylık şimdi şimdi normale dönüyorum istek konusunda ama kocam burda değil 2 ayda bir görüyoruz birbirimizi kendime gelsem ne olur beraber olamadıktan sonra ah ahh 🥲
Lokumanasi EmelAlp Evlenmeden önce birliktelik yaşadığınızı bu kadar rahat yazmanıza şaşırdım. Burası özgürlükler ülkesi vs muhabbetlerine girilecegini biliyorum da Müslüman ulkede salyangoz 🐌 satmak nasıl bu kadar kolay anlamıyorum doğrusu.
nar1nar EmelAlp çoook zor çok özledim 1 ay oldu gideli bizide götürecek işe girdi ben bide çok kıskancım belli etmemeye çalışıyorum çok sıkboğaz etmemek için ama vesveseden içim içimi yiyor eşime güveniyorum ama ne bileyim benim ikinci evliliğim ilk evliliğimde çok aldatıldım çok çektim paranoya oldum resmen çok korkuyorum bir daha başıma gelir yşne yaşarım diye ne bileyim Rabbim korktuğumuza uğratmsın inşallah çok acı. Buradan okuyorum okuya okuya da paranoyam tavan yaptı 😂😂😂 sizide tez zamanda Allah kavuştursun inşallah canım benim 🤲
Kumruu Lokumanasi Bizim de hamile kalmadan aktif bir ilişkimiz vardı hamile kalınca eşim bana yada bebeğe zarar gelecek diye pek yapmak istemiyordu bir kaç kez oldu hamilelikte o da dra sordum sıkıntı olmaz dedikten sonra ikna oldu öyle bile tedirgindi boşalmıyordu içine mikrop falan kaparım diye ☺️ Doğumdan sonra da iki ay falan geçti sonda yaptık hem benim iyileşmem uzun sürdü hem de ikimiz beraber bebeğe bakıyorduk o yüzden yorgun düşüp hemen uyuyorduk bebek uyuduktan sonra🙈