TombulHatun Tirsittin bulanmaz benm midem eşimde her daim temizdir. Her ilişkide olmasasa yaparız yani.
Sessiz_Nota Tirsittin evleneli 2 yil olucak ama yapmadik hic.Baştan konuştuk oyle şeylere gerek yok diye.ArkadaşinI aşiri sacmalamiş sogukluk ne alaka ya.O yuzden soguk olucaksa eger hic yakin olmasin daha iyi..
Kullaniciyok Tirsittin Happy kidse yazan bayan olmalısınz . Bence sorunum cevabı kendinizde . Eğer kendinize yakıştırıyorsanıSa size kalms bisy
Tirsittin Kullaniciyok evet orada linç yedim hatta gönderim kaldırıldı şikayet edildim yanlış bisey yazdığımı düşünmüyorum bitti benim için hapy kids zaten orada sadece kaynana elti aldatıldım postlarina cevap veriliyor.
bitterdelisi24 2minikmucize yapıyormusunuz yapmıyormunuz dıyede soruyor🥰 yani insanlar ayrıntı verebilir evet yapıyorm coo zevklı tavsıye ederm diyebilir mesela🤣
2minikmucize bitterdelisi24 bayan zaten yapmak istemiyor dini boyutunu soruyor 🤣😀ben yapmadığım için buradakiler çok zevkli diyor ama yinede yapmıyorum kişisel tercihim benim eşim başımı si*iyor aferdersin öldüresim geliyor yapmıyorum yinede🤣🤣
Loveislove seksirella esim de onceden nisanliyken ypaardi simsi yapmıyor nedense o zamanlar helal degildik tabi simdi tiksiniyormu neden boyle bilmiyorum
Butterfly01 Yapıyoruz karşılıklı ama çok istekli olursam yapmak daha güzel oluyor genelde benimki hep ister ama herzaman yapmıyorum alışmasın die 😂 burada bi post açılmıştı bal dondirma cikolata flan süren varmış denemek istiyorum öyle daha soylemedim 😀
Ortasekerlikahve Tirsittin 5 senelik evliyim daha 1 kere bile yapmadık yapmamayı geç dile bile getirmedik bilmiyorum benimde midem bulanır ama eşim teklif etse kırmam denerim o teklifte yok zaten
Lokumanasi Tirsittin benim eşim çok istiyor ama ben yutamiyorum. Ağzıma aliyorum başlarken büyütüyorum ama ağzıma bosalmasini kesinlikle istemem. Bana iğrenç ötesi geliyor, kusma fikri geliyor o istedikçe ogkkk