Cikolataligofret Serap02 surekli bebeğinini uyuturken basinda esmaul husna oku ozelikle YA hafizû ya Allah
seniseviyorum Serap02 içinde bir tane sıkıntın var canım süreli düşünüp duruyorsun senin kan bagın olan yakınında hasta birisi var mı
seniseviyorum Serap02 hasta olan kişiler yakında saglıgına kavuşacak canım içlerinde en agır olanı da teyzen
seniseviyorum Serap02 iki tane yılanın çıkmış sürekli seninle ugraşan iki kişi var falında sürekli senin dedikodunu yapıyorlar
seniseviyorum Serap02 bitane yolun çıkmış yolun agzında seni bekleyen özleyen insanlar var bir süredir bir yere gitmek istiyor sun ama sürekli ertelemek zorunda kalıyorsun
seniseviyorum Serap02 çok samimi oldugun yediğin içtiğin ayrı gitmeyen bir arkadaşın var yarım ekmegin bile olsa onunla paylaşıyor sun ama bu kisi evine dost olarak girmiyor
seniseviyorum Serap02 o rüyan hayra çıkacak canım nenen zamanında sana birşey almak için bir söz verdimi
Serap02 seniseviyorum Allah Allah yabancı bir arkadaşım var evette bilemedimki öyle biride durmuyor aslında
seniseviyorum Serap02 ama burada sana zamanında birşey almak için bir söz çıktı canım oda yakın zamanda eline ulaşacak