Antalyada yaşıyorum buraya evlendim yeni bi sitede oturuyoru ama ben bu HAMAM BÖCEKLERİNDEN BIKTIM USANDIM kaç kere evi ilaçlattık hergün evi domestosla siliyorum kücük bebeğim var gördüğüm an ağlama krizine giriyorum mutfakta yıkanmadık şey bırakmadım bıktım artık bıktım bunu yaşayan varsa öneri bekliyorum defne yaprağı karbonat aklınıza gelecek herşeyi denedim herşeyi. Sitedekiker mi pislik ben anlamıyorum ya neden benim evimde çıkıyor evi talan ediyorum temizlikten ellerim mahvoldu….!!!!!!
HAMAM BÖCEĞİ
Bunu denediniz mi çok etkili ama kökten çözüm komple binanın ilaçlanması bende çok çektim çok
birilerivar benimde öyleydi yeni ev tuttuk dubleksti bi baktıp heryer de var megerse tavan arasında depodan gelıyormus iyi bi ilaçlamacı tuttuk yuvalarına sıktı diyim sonra olmadı ben yine tedbir amaclı kendım aldım bayer markanın zaten hiç görmedim bidaha önemli olan yuvalarını bulmak
Gestapo evet ya denedim geliyorlar ama ölüyorlar ben hiç görmek istemiyorum artık
Lelele9696 😬😬😬 5. Kattayız yuvalarını nasıl bulacağım her yeri didik didik ettim evde ama giderlerden geliyorlar sanırım mutfakta daha cok görüyorum banyoda bir kere gördüm evde çatlak falan da yok delirmek üzereyim hiç birşey yiyip içemiyorum mıtfağımdan tiksindim kusa kusa temizliyorum
Ben ne yaptıysam geciremedim maalesef evi degistirdim
birilerivar arkdasın attıgı sırıngaya gelmezler ya.. evın heryerıne sıktınmı aralıklı aralıklı…
Gestapo Ben evimde boş kabuk şeklinde görüp devamı da vardır diye almıştım. Hamam böceği yumurtasıymış ayyy tüylerim ürperdi yine. @Hayat_ bu hanımefendi tavsiye etmişti sağolsun. dış kapı kenarına, cam balkon dışına,Beyaz eşyaların arkasına, camlarımın dışına uyguladım hani gelmesin diye. Gerçekten bir daha haşere görmedim.
birilerivar Nem oranı yüksek bir bölge, banyo lavabo giderleri kapalı ve kuru tutmaya çalışın. Bayer maxforce bu ürünü dış kapı kenarına, cam kenarına, lavabo ve banyoda kullanmayı deneyebilirsiniz. Eğer çok fazlaysa çünkü çabuk üreyen canlılar yani hiç çare yoksa binanın ilaçlanması lazım 😕
birilerivar canm bende Alanya’da yaşıyorum 4 yıldan beri bu evdeyim daha bi kaç gün önce mutfakta birsürüydü gece ben hamam böceği sanıyordum kalorifer böceğiymiş ve hızla çoğalırmış daha dün mutfağı boşalttım ilaçladık hepsi ölmüş yerde bu gün yine ilaçlicem fotoğrafı varmı kalorifer böceğiyle çok benziyor hamam böceği İnan ki kalınmaktan uyuyamadım ben
Ne yaparsanız yapın evdeki yumurtaları temizlenmeden bitmiyor maalesef. Tek tek hepsinin temizlenmesi lazım. Kenar köşe yerleri çok seviyorlar hep oralara yumurta atıyorlar. Çekmecelerinizi falan çekip altlarına duvarla birleşen yerlerine falan bir bakın vardır mutlaka
zarifhanim canim maxforce jeli denedin dime suan annemin evinde de uçan hamam bocegi var bahçesinden geliyor turkiyeden bir tanıdık gelecek ona siparis edecegim gelirken getirsin diye ama cogu eczanelerde yok sen nerden aldin??
Hayat_ Evet çok teşekkür ederim ya tekrar görmedim. Ben size resim atmıştım, Hepsiburada garantireyon isimli satıcıdan sipariş etmiştim 20 gram fazlasıyla her yere yetti. 55 tl gibi bir ücrete aldım. Sizde o satıcıdan sipariş verebilirsiniz yada orada yoksa buradan gelen yakınınız oradan alıp getirebilir.
zarifhanim ayy o bos kabuk hamam bocegiymi yaa benim eski evden de bos kabuk gelmisti bana biliyosundur belki cok ürperdim suan huylandim da baya direk bende alip sıkayim bari anneminkine yaparken kökten kurtuldun mu simdi peki
Hayat_ Ben yumurtaları balkon çöpümde bulup daha önce atmıştım. O kabuktan bir tane tek gördüm. Ama çoğalıp üremesi ihtimali beni o kadar rahatsız ediyordu ki rüyalarıma giriyordu. O jeli her yere sürdüm. Tekrardan görmedim, birde yorumlara bakarak almıştım hani milletin evinde banyosunda falan koca koca varmış da ölülerini toplayıp bir daha görmemişler. Hatta çoğu 5 gram bile yetermiş yazmış. Demek tam yerleşmemiş ki çabuk kurtulmuşum o büyükleri görsem gerçekten duramazdım kökten kurtulmuş olmalıyım diyim o sebeple..
zarifhanim tabi canim olsaydi eger görürdün illaki hamam böceği bu illa gorurdun bu gune kadar cokkkk ürerlerdi cunku. Benim eski evimden de geldi o kabuklardan tanıştıktan 3 ay sonra evde kalan paspasimla mumlugumu getirdi esim icinde bi suru vardi o bos kabuklardan cope attıktan sonra gormedim hic acaba benim evimde de maxforce sıkılıydı cok ilaclama geldiginde oda sıkmışti belki o yuzden gormedim bidaha zaten gordugum gibi paspasla mumlugu cope attim. Igrenc cidden ya umarim hic gelmezler evimize
bitterdelisi24 evet sıktım o ilaçtan her yere
zarifhanim ev baya ilaçlandı o dediğiniz şırıngadan da iki tüp bitirdim hep ölü görüyorum zaten artık ama nereden geliyorlar anlamıyorum midem çok bulanıyorrrr
6Nisan kalorifer olmayan evde de kalorifer böceği çıkar mı bilmediğimden soruyorum 😬😬 bu alman hamam böceği ilaçlama şirketindeki adamlara sorduk uçuyorlar da sanırım bıyıklı iğrenç bişey taşınma gibi ihtimalim yok konyadan geldim üstelik böcek fobim çok fazla hastanelik bile oluyorum tahammül edemiyorum kücük bebekle bütün gün temizlik yaptım delireceğim