zarifhanim yumurtaları büyük mü oluyor nasıl oluyor belkide gördüm anlamadım 😬😬 binayı ilaçlatmıyorlar herkes alışmış demekki böcekle yaşamaya
HAMAM BÖCEĞİ
birilerivar [upl-image-preview url=//i.imgur.com/65Ia81z.jpeg]
Resim için kusura bakmayın. Benim bulduğum bu şekildi, sanki kelebek gibi larvadan çıkıyorlar kabuk bırakıp gidiyorlar 😰
zarifhanim evet hamam böceği bu, çözüm geldiği yeri tespit etmek benim havalandırmadan geliyordu kapattım
Gestapo Bende çoğalmadan buldum şükür belki ondan önüne geçebildim. Büyük olarak bi bu vardı, çöpte olanlar susam kadar 30 35 yumurtaydı 😰Muhtemelen balkondaki büyük saksım hep suladığım ve nemlendiği için oradan oluştu diye düşünüyorum böceklenmişti çünkü. Onları da poşetleyip uzak bir çöp konteynerine attım. Ayyy kimsenin evine bulaşmasın, çok tiksindirici bir şey. 😫
zarifhanim ay ben bundan hiç görmedim bizzat kendileri varlar öyleyae yuvası bende değil diye düşünüyorum bu sorun antalyada her evde var hamam böceği olmasa akrep akrep olmasa kertenkele ahh ah ne yapacağım bilmiyorum
zarifhanim [upl-image-preview url=//i.imgur.com/fsm6zhK.png]
Bendekiler böyle irili ufaklı
birilerivar bende özür diliyorum resim için şimdi bile midem kalktı 😬😬😬😬😬
Gestapo geldiği yeri nasıl bulacağım
birilerivar yaaa Allah uzak eylesin akrep en korktuğum hayvan. Adanada bir bayanın evinde çıkmış sanırım kidste yazmıştı gece gözüme uyku girmedi o gün. 😰
Sizin evinize bir yerden gelmiş o zaman, kaynağı yoksa komşunun gideri yada kapı cam
zarifhanim doğru camlar hep açık bu mevsimde psikolojim öyle bozuldu ki eşim mutfağa birşey almaya gitse arkasından gidiyorum acaba yere birşey damlatır mı acaba ortalıkta bişey unutursa böcek mi gelir diye adamı bile rahat ettirmiyorum geldiği an kapıda soyuyorum neredeyse onu bile ilaçlayacağım. Böcek bende temizlik hastalığı yaptı tedavi olmak istiyorum bu da işin başka boyutu..
birilerivar ben bi ara kafayı yemiştim gece kalkıp kontrol ediyordum nerden geliyor hangi odada buldum takip ediyordum, birde hamamböcekleri yüzsüzler gündüzde çıkarlar gayet rahat insanlardAn korkmazlar karaböcekler gibi değil onlar, dış kapıdan ve banyodan geldiğini anladım, lavabo altlarına bakın deliklerde nemli yerlerde yaşamayı severler, havalandırma varsa bakın ben havalandırmaya bant taktım bi baktım bir sürü yapışmış baya mücadele ettim dediğim bayerin hamam böceği yemini kullandım birde yine bayerin paspas suyuna katılan bir ilacı var onu kullandım. Ama apartmanda başka bir evde varsa çözüm sizde değil kökünü kurutmak en önemlisi malesef
Gestapo ☹️☹️☹️☹️ Anladım haklısınız ya bizim kat ilaçlatsa bile kar ama kimse oralı değil düşünüyorum bi bizim evde mi çıkıyor diye bayerin ilacından aldım şimdi tekrar evi dip bucak temizleyip süreceğim bebeğim yeni emekliyor korkuyorum da gider oralara elini sürer diye 😬 offf of pislik gibi bi böcek kap kacak ne varsa sürekli yıkıyorum çok yoruldum
birilerivar canm bizdede kalorifer yok benim dolaplar bom boş ilaçlıyoruz iki gündür ve uyuyamıyorum ben geceleri ya
birilerivar
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/f1WT4v2.jpeg]
Bu böcek işte
Titan diye bir ilaç var sulandırıp sıkıyoruz
birilerivar domestos kokusuna daha çok geliyorlar
Kelebeketkisi ciddi mi az önce bütün evi domestosladım temizlikten derzler açıldı komşuya su akıyormuş allahımmmm delirecem
6Nisan ıyyyy evet bu işte 😬😬😬😬☹️☹️☹️
6Nisan bayerin ilacını alın sizde bendekiler hep ölü artık ters dönmüş ölmüş haldeler
birilerivar teşekkürler alırım inşallah bir anca kurtuluruz ya