Kelebeketkisi eşyalarına ne oldu peki
İçimi dökmek istedim 😭
Ronyaaa kaba eşyalarım yok nevresim takımı mutfak eşyalarım falan var yanımda şuan
Valla hi kuzum ev üstüne ev olmuyor seni en iyi ben anlarım çünkü bende kaynanam ile oturuyorum borç bitmiyor ki bende kendi evime gidebileyim valla inan zor oluyor ama sabret dua et bol bol
Leyliiiiiii sabret sabret yoruldum çocuğa sabret eşe sabret ev pisliğine sabret
Kelebeketkisi anladığım kadarıyla senin kaynananda benimki gibi evde iş yapmıyor senden bekliyor bütün ev iş sana bakıyor
Leyliiiiiii aynen öyle canım zaten özel hayat denen birşey çocuktan dolayı kısıtlıydı artık hiç olmaz
Kelebeketkisi keşke kaynanalar biraz daha anlayışlı olsalar en azından çocuğuna baksa sendr eşinle arada bir disari çıkıp hava alabilsen valla ben bağları kopardım artık kaynanam ile aynı evdeyim fakat konuşmuyorum gerekmedikçe eşimi de uyardım sakın aramıza girme beni kaybedersin diye eşim karışmaz o yüzden
Leyliiiiiii ben oğlumlada dışarı çıkıyorum tek derdim kendi evim düzenim olsun iş arkadaşlarını kuzenlerini kimseyi davet edip ağırlayamıyorum eşimle baş başa kalamıyorum özel bi an yaşayamıyorum bi tane özel geceliğim dahi yok
Kelebeketkisi umarım esin düzgün bir şekilde çalışıp ayrı eve çıkmanızı sağlayabilir umarım çok zor bir durum isteyen herkese nasip olsun ne diyeyim çok kafana takarsan enerjin düşer fazla takmamaya çalış ayrıca evine çağırdığın arkadaşına kaynanan karışıyor mu ki kimseyi çağırmıyorsun sen o evin gelinisin hizmetçisi değil misafirin tabiki gelebilir
Leyliiiiiii rahat rahat yemek yapıp ağırlayamıyorum hepimiz genciz sonuçta rahat konuşup edemiyoruz onlar çağırdıklarında 4 4lük ağırlıyorlar birde üzülüyorum
Kelebeketkisi neden kabul ettin bunları ? Bir de çalışan bir kadınsın.
Lokumanasi çalıştığımı kim söyledi
Kelebeketkisi siz yazmışsınız. İş arkadaslarimiz gelemiyor rahatça diye