Yok anlıyorum canım ama bu işin altın da bir şey var

• Yok bunu yanıtladı.
  • Yok bunu beğendi.

Yok Aklıma ilk gelen eşiniz kendisi yapıyorsa sizi de kendi gibi görüyor olabileceği. Başka neden ilk kötü şeyi kondursun ki size, benim için hazırlanıyor bakımlı vs diye dusunecegine. Ayrıca kendi ima yapıyorsa ben olsam açıkça söylerdim bunun alınması gocunmasi olmaz, ‘Sen bana ne ima ediyorsun karşında salak yok. Kendin öyle şeyler mi yapiyosun da bana durduk yere bu tarz şeyler söylüyorsun. Benim aklıma dahi senle ilgili böyle şeyler gelmezken. Çünkü durduk yere neden güvenmeyesin ki bir yanlisimi görmedigin halde. Aptal değilim, ya kendine guvenmiyorsun ya da kendin gibi biliyorsun’ derdim. Ben açıkçası eşiniz bir şeyler karistiriyorsa size de güvenmiyor aklına ilk o geliyor diye düşündüm. Biraz dikkat edip incelemeye alin bir süre bence

• Yok bunu yanıtladı.
    • Yok bunu beğendi.

Lavinia_ kendi bişey yapıyodur benide yapti saniyo ozet bu artik baska bisey gelmiyo aklima

deleted8 benimde aklıma bu geliyo artik yoksa hic bisey yapmadan gözünü fırlata fırlata konusması sacma

Yok inşallah düşündüğün gibi bir şey çıxmaz

• Yok bunu yanıtladı.
        • Yok bunu beğendi.

Yok Canim sakın sakin konuş açıkça sor inşallah bir kerelik sacmalamistir öylesine . Akşam konuşunca bize de haber ver ne dedi ne yaptı . Şimdi kötü dusunup aksama kadarda kendini sakin doldurma . Aklım sende kaldı valla . Kendimi yerine koydum benim eşim beni böyle sorguya çekse elimi ayağımı nereye koyacagimi bilmezdim bişey yapmafigim halde . Dedigim gibi bizi bilgilendir . İnşallah konuşur halledersiniz

• Yok bunu yanıtladı.
          • Yok bunu beğendi.

Hdgvbh inşallah bakalım yazarım mutlaka tesekkur ederim 😑

Yok cogu öyle ya her harektte bısey arıyorlar.. sende rahatsızım basım agrıyo dersin :) bu sefer bıseymı yaptın basın neden agrıyo der🤦🏻‍♀️🤣

• Yok bunu yanıtladı.
            • Yok bunu beğendi.

Yok hic normal degil eger bu düşünceleri ve bu tavri devam ederse bir doktora gorunmesi gerekiyor o kesin yani.. normal bir insan dusuncesi olamaz bu ya. Bende evde parfüm sıkarım, sacimi yaparim istedigim gibi giyinirim sonucta benim ozel alanım ve en rahat oldugum yer evimde o sekilde yapacağım da nerede yapacağım. Esiniz cidden olayi asiri abartmis boyle bir dusunce olamaz yani. Telefon vs kurcalama bir parfume bu kadar takıntılı olmak hic normal değil. Eşlerimiz için yeri geliyor süsleniyoruz guzel kokular sürüyoruz esinizin bunu algılamasi lazimdi hic normal gelmedi kirilmakta da cok haklisiniz birdaha konuyu acarsa uygun sekilde tavrinizi koyun bune boyle bu sekilde devam ederse de bir doktora görunsun hic saglikli degil cunku evliliğini zedeler

• Yok bunu yanıtladı.
              • Yok bunu beğendi.

Yok çok üzüldüm adınıza. Güvenmeyen bir insanla olmak ne kadar onur kırıcı. Kıskanmak hoş gelebilirken imada bulunulması ne kadar yaralamıştır sizi tahmin ediyorum. Ben dayanamaz sen ne demek istiyorsun, guvnmiyorsan bosayacaksin derdim. Siz belli ki daha sakin yapılısiniz. Bence dediğini yapın. Parfüm sevmiyorsa sıkmayın. O gelince sorun, sıkın. O varken duş alın. O şort giyme diyorsa eşofman giyin bir süre

• Yok bunu yanıtladı.
                • Yok bunu beğendi.

Yok Bence bir şeyler duymuştur. Bende de olur gereksiz paranoya bazen. Bişey okuyorum ya da biri birşey anlatıyor hemen eşime karşı soğur düşünür suphelenirim. Yapım böyle. Kuşkucu, güvensiz biriyim. O da öyleyse belki biseyden etkilenmiştir. Bişey yaptığından değil bence

• Yok bunu yanıtladı.
                  • Yok bunu beğendi.

Hayat_ halen telefonda bile ses tonu aynı sanki bisey yaptimda ceza verir gibi sinirli konusmasindan sonra banada hic hic normal gelmiyo

Lokumanasi evlenmeden önce tam tersiydi o sakindi ben ufacik seyde parlar herseye cevap verirdim o alttan alirdi ama simdi onun siniri beni bastiriyo huyunu bildigim icin susmak zorunda kaliyosun cevap verince uzuyoda uzuyo artik yoruluyosun basa sarmasindan

Lokumanasi valla bilmiyorumda aklımda bintane sey var ondanmı bundanmı diye dusunmekten sonunda beni delirticek en sonunda guvenmiyosan ne evlendin ne surduruyosun dicem o olcak o derece suan kotuyum

Yok Allah daha cok güldürsün canım 🥰🤣 hassas naif birisin anladım kadarıyla

• Yok bunu yanıtladı.
                      • Yok bunu beğendi.