Yok ara sıra insanlara böyle vesvese gelebilir. Yaptığı çirkin ama belli ki saçmalıyor. Telefonu bırakması da kesinlikle şu anlama geliyor ‘ ben burdayım, gözüm üstünde , bu evin erkeği bejim’.

• Yok bunu yanıtladı.
  • Yok bunu beğendi.

Bence eşinle telefonda konuşurken trafik var mı demişsin ya belki ordan mi yanlış anladi geldim diyince camdan kontrol de etmişsin diye acaba bişey mi karistiriyo da soruyo diye düşünmüş olabilir ama sen iyi sabırlı davranmissin ben olsam o gün onun burnundan getirirdim sen ne ima ediyo ve diye terbiyesiz herif diye ettiğine dediğine pis.an ederdim

• Yok bunu yanıtladı.
    • Yok bunu beğendi.

Sexapalite en sinir oldugu seyi yapmısım aksam simdi farkettimde normalde sevmez camda balkonda onu karsilamami yani beklememi boyle bile olsa o davranisi yapmamaliydi ya sabahtan beri sinirden aglamamda ondan ya kimse boyle davranisi haketmez ve halende tavirli hem suclu hem guclu hesabı

Yok Evet demekki doğru hissettim çünkü benim eşimde öyle değişik bişey sorsam sevmediği bişey yapsam hemen öyle davranır demekki bu napiyoki soruyo diye öyle sanmış olabilir ama yinede çok yanlış yaptığı sen yuzdeyuz haklısın

• Yok bunu yanıtladı.
        • Yok bunu beğendi.

Sexapalite gelsinde konusucam yoksa ben bu kafamin icinde kendi kendime konusup durmakla kafayı yicem

Bazen adamlar sacmalayabiliyor bizlerde öyle degilmiyiz Allah aşkına belki yakın birinin yanlışını görmüştür duymuştur kafasında yer etmiştir siz diyosunuz karşılanması sevmez balkonda vs diye belki öyle biseydir . Ama iması hoş olmamış sizde savunmaya geçtikçe kendinizi sucluymussunuzda kendinizi açıklamaya çalışıyor konumuna getirdikce ona da sinir olmuştur

• Yok bunu yanıtladı.
          • Yok bunu beğendi.

Mlsdru olabilir dogru ama halen o tavra devam etmesi cok sinir bozucu az once aradi yine ses tonu sinirli eve gec gelicekmis eminim erken gelicek deniyor beni kafasında ne üretiyorsa artık

Yok bugün bi bak bakalım nasıl davranıyor diye devam ederse durum sorgularsın sonuçta ima ettiği şey çok çirkin

• Yok bunu yanıtladı.
              • Yok bunu beğendi.

buralardayenibusely alkolluyken dedigi seyleri içmediginde konusmak daha dogru geldigi icin sustum bakiyim nereye kadar sacmalicak neler dicek alkolluyken ne dersen de cunku anlamaz dinlemez seni ayni seyi tekrar eder durur

Yok yani böyle birseyi ima etmiş olması bile çok kötü ne demek vücudunu incelemek insan karısına böyle birseyi nasıl yakistirir ben direk ne ima ediyorsun derdim

• Yok bunu yanıtladı.
                • Yok bunu beğendi.

Masalmisali sorunca karıma bakiyorum bakamazmıyım dedi ama otururken surekli bacagina noldu koluna noldu vs bariz belliydi inceledigi

Yok Aman Allahım çok korkunç. Okudum sona kadar içim daraldı nefes alamadım sanki. Çok zor olmalı sizin için. Ama tebrik ederim iyi ki bir şey dememişsiniz. Yerinize kim olsa kavga çıkarırdı Sen bana ne demek istiyorsun diye. Akıllı davranmlşsınız. Bence yine de bir şey yokmuş gibi devam edin. Pişman olacak iğrenç düşüncesinden. Bi arkadaşım var eşi sürekli onq böyle imalarda bulunuyor paranoyak adam geldiğinde evi geziyor delil arar gibi üstünü inceliyor . Allah öyle şeyden korusun. Pişman olur inşallah. Her halde bir ihanet olayından filan etkilendi. Öyle düşünceye kapıldı. Allah yardımcınlz olsun. Yuvanızın huzurunu bozmasın

• Yok bunu yanıtladı.
                    • Yok bunu beğendi.

Yok çok ayıp etmiş valla ben olsam kavga çıkarırdım iyi dayanmissin benim esimde kıskançtır ama bu kadarı ağır akşam gelince aynı şeyi yap sende ona biseyler bul ima et

• Yok bunu yanıtladı.
                      • Yok bunu beğendi.

E_heralde ima etmeyip bana acikca deseydi cevabini verirdim ama ima edince bu sefer diyecekti ben onu ima etmedim sen neden direk öyle algıladın bisey varki aklina direk o geldi diyip üste çikicakti haklıyken haksız olucaktım ama gelsin konusucam bugune kadar boyle davranmazken dun ne olduda boyle