SemraEpa Arkadaşlar bazen Instagram’da görüyorum reklam olarak trenyolda falanda baktım idrar kaçırmayı önlüyo vajinayı daraltiyo akıntıdan dolayı oluşan kötü kokuyu önlüyo diye acaba kullanan var mı etkisi gercekmi…
buralardayenibusely SemraEpa lütfen o tarz ürünler kullanmayın. İnternetten “kegel egzersizi” araştırın ve onu yapın 🌸
Mavidelisii SemraEpa vagifirming krem var hemde dogalmış.Ben ondan almayi dusunuyorum genisleme yok ama yinede deniyecegim🙂
SemraEpa buralardayenibusely yok bı kaç kez gördüm ben de akıntı çok oluyo o yüzden sordum tam olarak aslında
Cicilibicili Peri_shh amanın o neymiş bize de söyle 😂dogum sonrası eşim rahatsiz olmasa bile ben cok rahatsızım genisledigini hissediyorum
Peri_shh Cicilibicili Acabakimm Yasim 2minikmucize Esmerkadin0 Nigar11 Yokartikk Bomonti SemraEpa Hayat_ Deleted21 Yokartikk Cicilibicili kizlar kizlar 😂 ne kadar merak ettirmisim sizi ya kusura bakmayın ben hapykidsciyim araya girerim buraya😁 gelelim asıl sorumuza kullandığım ürünün adı wonderstick bu urun bitkisel ilaçtan yapılmış. Bunu vajinama sokup 1 dakika 30 saniye bekletiyorum ve 1 saat sonra daracık oluyo ben 2 defa normal doğum yaptım tabiki genişleme söz konusu oldu ama bu urun ilişkimize renk kattı daracık yapiyo. Ha şunu da soylim haftada 3 kere kullaniyosunuz etkisi. 2.3 gün suruyo gene eski haline geliyo anlicaginiz rutin haline getirip haftada 3 kere kullancaksiniz. Ben ameliyat olamam daraltma için . Bu urun benim mucizem oldu benim aşkım oldu☺❤😂 ha bide akinti koku ne varsa yok ediyo kız say say bitmiyo buda ha m neyse saygılar 💃
Yokartikk Esmerkadin0 evet yaa okadar merak ettimki anlatamam hafi hepimiz onu etiketliyelim belki bakar🤣🤣