Peri_shh Cicilibicili Acabakimm Yasim 2minikmucize Esmerkadin0 Nigar11 Yokartikk Bomonti SemraEpa Hayat_ Deleted21 Yokartikk Cicilibicili kizlar kizlar 😂 ne kadar merak ettirmisim sizi ya kusura bakmayın ben hapykidsciyim araya girerim buraya😁 gelelim asıl sorumuza kullandığım ürünün adı wonderstick bu urun bitkisel ilaçtan yapılmış. Bunu vajinama sokup 1 dakika 30 saniye bekletiyorum ve 1 saat sonra daracık oluyo ben 2 defa normal doğum yaptım tabiki genişleme söz konusu oldu ama bu urun ilişkimize renk kattı daracık yapiyo. Ha şunu da soylim haftada 3 kere kullaniyosunuz etkisi. 2.3 gün suruyo gene eski haline geliyo anlicaginiz rutin haline getirip haftada 3 kere kullancaksiniz. Ben ameliyat olamam daraltma için . Bu urun benim mucizem oldu benim aşkım oldu☺❤😂 ha bide akinti koku ne varsa yok ediyo kız say say bitmiyo buda ha m neyse saygılar 💃
Poyrazinannesi Peri_shh gerçekten işe yarıyor mu benimde ne desen var mantar yara siğil enfeksiyon ve çok hastane hastane gezdim hiçbir şey işe yaramadı artı benim rahim sarkmasi ve idrar torbası sarkmasida var😟
Peri_shh Yokartikk SemraEpa Poyrazinannesi Acabakimm Acabakimm bi arkadaş ta link imi atmış magic ecza instagram sayfası ben tam çubuk almadım yarim olandan aldım aynı işlevi görüyo sonuçta yarim olan 149 tl inanın alsanız diceksiniz bu para az bile o urune . Okadar daraliyo ki kızlık taki gibi daha fazlası bile valla😄 hiç durmayın alın sayfasinda paylaşım yapiyo bayan okadar binlerce kişi memnuniyetini yaziyo ki ve hala da yaziyo girip bi okuyun derim .
Acabakimm Peri_shh bu ürünü daha önce duymuştum gerçekten işe yarıyo mu ya siz nerden aldınız link atar mısınızz
Peri_shh SemraEpa trendyola bakmicaksin canım instagramdan magic ecza sayfasına gir goruceksin memnuniyetleri