Kirpapatyasii seksihatun haftada genelde 3 defa iliski olur bizde. Altta olmayi seviyorum ben. Erkegin iradesini oyle daha çok hissettigimi dusunuyorum buda bana cok zevk veriyor😅😍
Butterfly01 ilk evlendigimiz sıralar günde 3 defa bile oldugu oliyordu şimdi haftada 3 bazen daha fazla yada daka az oldugu oluyor durumlara bağlı 😂
bittercikolata seksihatun Haftada 4 5 🙈🙈 pozisyona gelince hepsini severim hepsini yaparız ama en çok benim üstte olduğum porsiyonlari seviyorum ya da ayakta kucağında 😁😁
JartiyerliKedi Papatyagelin01 ozaman inşallah tez bir zamanda bebişiniz olur diyelim ozaman görürsünüz😹
Papatyagelin01 JartiyerliKedi yeni evli derken 1 yıl oldu yani madem iyi birşey değil sen niye yaptın kız 😉😬
JartiyerliKedi Papatyagelin01 işte bende bilemedim bacım böyle olacağını tutturduk bebişde bebiş sonra bebiş Bi geldi tövbe bismillah ne gece var ne gündüz😼ama yinede onu verene bin şükür onun tadıda bi başka:) şaka yapıyorum canm sen bakma bana kendini hazır hiss ediyorsan tam zamanıdır Allahım hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🙏
Papatyagelin01 JartiyerliKedi Ya tabiki zorluğu da vardır Allah kolaylık versin zor hem bebek hem ev birde çalışan hatunlara daha zor
Perikizii 12 yıllık evliyiz Adama yüz versem her gün istiyor Ama tabiki vermiyorum 🤣🤣 Haftada 2 yeter
AyPeri seksihatun haftada 1 falan bu ara 🙄🙄 bebekten önce 2 3 günde bır 😍 en sevdıgım altta olmak esımın en sevdıgı doggy 😇
[silindi] Banada biraz taktik verirmisiniz daha 8 aylik evliyim ve eşimle birbirimizi çok seviyoruz onu çok mutlu etmek istiyorum sizin tecrübenizden faydalanayim bende
Sananebesalak seksihatun haftada 1 anca 🤣 ben üstte olduğumda daha çok zevk aldığım şeyler yapıyorum 😜