Mervekw Benim kocada bende cok istekliyiz 7 yıldır evliyiz hergün yapsak yaparız günde 2 de olur önemli olan bayanlar kocanızı bastan cıkartın gün içinde ona geceyle ilgili mesajlar atın ön sevisme yapmayi ihmal etmeyin bakın kocalar nasıl düsüyor size taktik isteyene verilir 😉
Mervekw ipeksi yani mesela gün içinde flört edebilirsinz yani nasıl diyecksnz nasılsın iyi misin surdan burdan iste seni çok özledim falan ordan gece konusuna getirn yani aslında cekingen olmayın erkekler karsısında cekingen olmayan her konyu konusan bi kadın isterler bugün söyle yapalm yada bi gecelik resmi atın aksam seni böyle bekliyorum gibisnden bi hareketlenme olacaktır yani simdi nasıl ilsknz var tam bilmiyorum ama her zamanki yaptgnzdan baska seyler yapın
Mervekw https://instagram.com/psk.ebrukaya?utm_medium=copy_link takip edin instagram dan faydalı olacaktır
bittercikolata Cici_kis Yani bilemiyorum ki insanın icinden gelen bisey bu, ten çekimi ten uyumu vs ne derseniz deyin 🙈 adama arkamı dönmeye gelmiyor 😂 ama ben de çok özenirim, gecelik, köstüm, jartiyer dünyanın parasını bayılmışımdır fantazi giyime 😂
Mervekw Cici_kis konusmaya acık biriyseniz eger duygularınız söylememekten cekinmememz gerekir geldgnde kapıdan özel bi kıyafet transparan biraz makyaj kırmızı ruj erkegi canlandırır canım yapamyrm demeyin yapın ki oda sürekli sizi arzulasin yani biraz da biz kadınların elinde erkegi harekete gecrmek mesela geldgnde sarılıp kulak arkasına hosgeldin dersnz hafif bi tonla ayakları yerden kesilir kulak memesini emeblrsnz yani diyrm ya sizin elinzde
Mervekw Alev12 yani orda yazdıklarım gibi mesela kocanızı özledignzi sizde belli edin ne bileyım cilve yapın mutlaka iliski anında kulak memesi ni emeblrsinz bitiyrlar ona oral yapıyr musunuz bilmiyorum ama erkekler cok hoslanıyor
Lunam Benim esim her gun gunde kac defe ister ama ben hamileyim diye risk almiyorum hemde mantardan yeni kurtuldum hala batma var tualete gidince.her gun bana sarilir yatar ope ope sabahda ayni oper koklar sarilir.bugun zorla kurtuldum elinden😂daha aciyor olmayiz dedim biraz cok deil azcik surteyim dedi olmaz deib kacdim)
Karagul23 Lunam mantardan nasıl kurtuldunuz acaba yardımcı olsanız bana benimde dört aydır bitmek bilmeyen habire tekrar eden mantar sorunum var bıktım valla srtık ya sürekli fitil ilaç kullanıyorum bitiyor geçti diyorum tekrar baslıyor
Lunam Karagul23 ben ilacla gecirdim canim Azerbaycandayim ben burda ilac var onla orda varmi bilemiyorum