Merhaba hanımlar. 36 gün önce doğum yaptım hala kırklıyım. Eşim kendini tatmin etmek istedi yakınlaştı. Bir baktım ki cinsel ilişkiye giriyoruz hemen kendimi çektim 1 2 dakika daha zorladı beni istemedim tabii haram çünkü. Kanamam vs. Hepsi bitti. Şimdi size sormak istiyorum günaha girmiş miyimdir ? Gusül abdesti de alamadım kırklı olduğum için. Bu erkeklerin uçkur düşkünü akıllarından nefret ediyorum ya.
40 çıkmadan ilişkiye girmek 😔
Üstte kalsıın💃🏻
Uyuyankoala Kanamanız bittiyse ilişkiye girebilirsiniz aynı şekilde ibadetlerinizide yapabilirsiniz.
-Sunshine- Teşekkür ederim🙏🏻 peki 40 mevzusu nedir heryerde haram yaziyor da 🤦🏻♀️
Uyuyankoala Lohusalık müddeti kadından kadına değişir. Bazı kadınlarda bu süre, bir gün dahi olabilir. Lohusalık süresi, kanın kesilmesiyle son bulur. Lohusalığın asgarî süresi yoktur. Azamî süre ise kırk gündür. Doğumdan sonra kırk gün geçtiği halde kan devam ediyorsa, artık bu kan nifas kanı değil, özür kanıdır.
Lohusalık kanı kesilince kadın boy abdesti alır ve ibadetlerini yapmaya başlar. Kocası ile cinsel ilişkiye de ancak yıkandıktan sonra veya kanın kesilmesinin üzerinden en az bir namaz vakti geçtikten sonra başlayabilir.
Uyuyankoala kanamanız bittiyse ibadet edebilirsiniz, ilişkiye de girebilirsiniz kırk gün beklemek zorunda değilsiniz. Sadece öyle bir yazmışsınız ki bir baktım ilişkiye giriyoruz diye, erkeklerin uçkura düşkünlüğü demişsiniz sanki her şey sizden habersiz olmuş gibi 😂
-Sunshine- Ohh nasıl rahatladım anlatamam ☺️☺️ resmen içime su serptiniz çok çok teşekkür ederim 🙏🏻
Uyuyankoala Rica ederim. 🌸
Mirinda Sana birşey diyimmi 4 aydır falan hamilelikle birlikte ilişkiye girmiyorduk 🥴 cinsel iliskinin nasıl birşey olduğunu unuttum😅 asla hissetmedim şaka gibi ama evet sjsjsj
Uyuyankoala kanamanız devam ediyor olsa da bitmiş olsa da kırklı olsanız bile adet olsanız bile ilişki olduğu için gusül abdesti alabilirsiniz 2 abdestin amacı farklı olduğu için abdest almanız gerekli
Turuncu Kırklıyken malum akşam saatlerinde banyo yapılmıyor belki de en çok bu yüzden sinirlendim eşime. Bebeği o şekilde emzirmek zorunda kaldım 🤦🏻♀️ 😐
Uyuyankoala olur mu öyle şey canım niye banyo yapılmasın bunlar batıl inanç
Uyuyankoala 😂😂 neyse korkma ben günah değil diye biliyorum herkesin kırkı kendine kanama bitince bitiyor😂
Uyuyankoala kanamanız bittiyse gusül abdesti alıp ilişkiye girebilirsiniz ilişkiden sonrada alın abdestinizi olmuş bi kere
Uyuyankoala @zarifhanim işinin ehli çok guzel cevaplayacaktır eminim ❤
E_heralde Çok sevinirim, teşekkür ederim ❣️😍
Findukkk Haklısınız ☺️🙏🏻
Turuncu Teşekkür ederiimm 🙏🏻☺️
Uyuyankoala Kanamanız bittiği zaman kırkınız da bitmiş oluyor diye biliyorum